• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vücudumda neler oluyor hamilelikle ilgisi varmı yaşadıklarımın lütfen yardım edin🥹

erzincanli1235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
14
0
1
25
Merhaba hanımlar gerçekten bu siteyi çok seviyorum her türlü sorulara cevap bulabiliyoruz çok kişiye ulaşılıyor site sayesinde neyse ben soruma geçeyim lütfen bilgisi ve düşüncesi olan herkes yorumlarıyla aydınlatsın geçen ay korunmasız ilişkilerimiz oldu nerdeyse her gün ve kasık ağrılarım oldu bu ağrı nasıl bir ağrıydı oturup kalkerken batarmış gibi birde o ay ilişki esnasında bir keresinde sağ kasığımda acı hissetmiştim sanki ilk kez ilişkiye giriyormuşuz gibi ilk ilişkimdede öyle bir acı yaşamıştım. 1 2 hafta öncesinde ara arada regl ağrıları yaşadım 2 gün gecikmeli bir şekilde regl oldum ağrılı 2 yada 3 gün normal kırmızı regl kanı gibi kanamam oldu ama hepsini toplasam 1 taş çatlasın 2 pedlikti sonraki 2 yada 3 gün siyah kan geldi son gününde kokulu olduğunu farkettim 1 pedi doldurmaz aslında kaçında bittiğini kaçında başladığını regl takviminde işaretliyordum ama bunda yapmadım ilk defa o yüzden net gün veremiyorum 5. Yada 6. Gün bitti reglim normalde 8. gün biter reglim ilk 3 4 gün normal sonrakiler 2 ped kadar akıntı şeklinde ve kokusuzdur kızlar uzatıyorum kusura bakmayın ama detaylıca anlatmak istiyorum yaşayan vardır diye sonra bu aya gelelim eşim şehir dışında çalıştığı için 1 haftalık süremiz vardı bu regl bittiği gün hemen korunmasız ilişkilerimize yeniden başladık ve ilişkilerimiz 28 29 30 31 Aralık ve 1 2 3 4 ocak oldu 1 Ocak gibi yine kasık batmalarım başladı her zaman değil bazen hissettiriyor oturup kalkarken acaba bunun sebebi nedir bir sorunmu var lütfen yaşayan yada bilgisi düşüncesi olan yorumlarıyla aydınlatsınlar❤️

adetime 6 gün kaldı regl takvimi 27. Günden hesaplamış normalde 26. Gün adet oluyorum tabi bir iki gün şaşmalar oluyor ama 6 aydır 26 gündü şaşmalar şöyle 3 5 ay 26 6 7 ay 25 1 sene 28 vs her ay değişiklik göstermez çoğu zaman geçen ay gebelik testi yapmıştım ama hep negatifti hiç sabah ilk idrarla yapmadım ama çok bir değişiklik göstereceğini sanmıyorum dün trendyoldan test için 6 tane sipariş verdim sonra iptal ettim geçen ay zaten aynı şeyleri yaşadım dedim kendi içinde vücut tepkimi gösteriyor sitede soruyorum kendime bu arada 1 yıldır evliyim evlenmeden önce kadın doğuma gitti test yaptırdım hormon testi ultrason vs herhangi bişey çıkmadı birde evlendikten sonra ilk ay sadece bir kaç kere ilişki yaşayabildik çok acı hissetmiştim onun içinde gittim rahim filmi çekti ondada sorun görmedi çok hafif enfeksiyon var dedi onun içinde normal demişti ilk zamanlar görürüz demişti onun haricinde o da bişey demedi 2 aydır bebek istemeye başladık biraz uzun oldu kusura bakmayın detaylıca kendimi anlatmak istedim🙂

Back