• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vucudumda ki istenmeyen tüyler :(

Meryemyasin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
25
0
286
Almanya
Slm kizlar
bende poliskistik over sonucu tuylenme oldu bu sırtımda karnimda gogus çevresi ve etrafinda var. Tuyler o kadar hafif ve inceki ama gel gelelim beni fazlasiyla rahatsiz ediyorlar :( her ay duzenli bi şekilde epilatorle aliyorum tuylerimi pürüzsüz ve cok yumusak bi cildim oluyor alinca ki diger sabah uyanincaya kadar. Sabah uyaninca heryerim kipkirmizi ve sivilcelenmeye baslamis bi sekilde uyaniyorum ve bu sivilceler gitgide artıyor. Sivilce jeli yagli cild icin sabun kullanimiyla ancak 2 haftada kayboluyor sivilcelerim. seneye agustosta dugunum var evlendikten sonra bu sivilcelerle ugrasamam aslaa :( :( ben ne yapicam bu sorunla bas edemiyorum artikkk.. lazer epilasyon demeyin lazer görmüyor benim tuylerimi... ne olur bana cikis yolu gosterin her turlu oneriye acigim kizlar tesekkurler

Slm kizlar
bende poliskistik over sonucu tuylenme oldu bu sırtımda karnimda gogus çevresi ve etrafinda var. Tuyler o kadar hafif ve inceki ama gel gelelim beni fazlasiyla rahatsiz ediyorlar :KK43: her ay duzenli bi şekilde epilatorle aliyorum tuylerimi pürüzsüz ve cok yumusak bi cildim oluyor alinca ki diger sabah uyanincaya kadar. Sabah uyaninca heryerim kipkirmizi ve sivilcelenmeye baslamis bi sekilde uyaniyorum ve bu sivilceler gitgide artıyor. Sivilce jeli yagli cild icin sabun kullanimiyla ancak 2 haftada kayboluyor sivilcelerim. seneye agustosta dugunum var evlendikten sonra bu sivilcelerle ugrasamam aslaa :KK43: :KK43: ben ne yapicam bu sorunla bas edemiyorum artikkk.. lazer epilasyon demeyin lazer görmüyor benim tuylerimi... ne olur bana cikis yolu gosterin her turlu oneriye acigim kizlar tesekkurler

Dolunay epilasyonunu deneyebilirsin, tarihleri var onlari uygula. :)

Sırtını karnını ve gögüs çevreni epilatörler mi aldın ? Bende de pko var ben hiç dokunmuyorum gittikçe kıl oldular ve devam ediyorlar. Artış olmuyor mu sende nasıl epilatörle aldın ya. ben bacaklarımı sirle aldım 2 katı kadar çıktı.

Kızlar bendede hormonal problem var nerdeyse 1 sene önce çıkmaya başladı ve git gide artıyor gibi ya. En çok kafama takılan göğüs göğüs arası yüzüm ve boynumdakiler.karnım falan çok dert değil artmadığı sürece tabi. Almaya korkuyorum dahada çoğalır sertleşir diye:(
Sizdekiler kıl mı yoksa ince ama görünen siyah tüylermi?

Lazer için tüylerin kalın olması gerekir.
Onu da geçtim hormon bozukluğu varsa lazerden sonra da tüyler tekrar çıkabilir.
Bu arada aynı sorun bende de var henüz çözüm bulamadım.

Geçenlerde bir yerde okudum.
Tüyleri epilatör veya ağda ile aldıktan sonra limon sürmek azaltıyormuş tüyleri.

Lazer için tüylerin kalın olması gerekir.
Onu da geçtim hormon bozukluğu varsa lazerden sonra da tüyler tekrar çıkabilir.
Bu arada aynı sorun bende de var henüz çözüm bulamadım.

Geçenlerde bir yerde okudum.
Tüyleri epilatör veya ağda ile aldıktan sonra limon sürmek azaltıyormuş tüyleri.
Ya evet bu limon tuz iyi geliyormuş bide nane hormonları dengeliyormuş ben koltuk altımda denedim limon tuzu çok fena yanmıştı ve birinde yanık gibi morarma oldu ağdadan olduğunu sanmıyorum ilk kez bunu denediğimde oldu bi dahada yapmadım o yüzden bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını?

Ya evet bu limon tuz iyi geliyormuş bide nane hormonları dengeliyormuş ben koltuk altımda denedim limon tuzu çok fena yanmıştı ve birinde yanık gibi morarma oldu ağdadan olduğunu sanmıyorum ilk kez bunu denediğimde oldu bi dahada yapmadım o yüzden bilmiyorum işe yarayıp yaramadığını?

Limon tuzu aşırı asitli.
Ne cesaretle sürebildin :)
Limonu ortadan bölüp epilasyon yaptığın bölgede gezdirmen yeterli bence.
Ya da suyunu sıkıp sürebilirsin.

Limon tuzu aşırı asitli.
Ne cesaretle sürebildin :)
Limonu ortadan bölüp epilasyon yaptığın bölgede gezdirmen yeterli bence.
Ya da suyunu sıkıp sürebilirsin.

Zaten ikiye böldüm üzerinede biraz kaya tuzu koydum 1 dak falan gezdirdim ama olan oldu neden anlamadım acaba ağdadanmı oldu ben farketmedim bilmiyorumki. Denemek istiyorum tekrar denicemde valla kurtulayımda kıldan tüyden nefret ediyorum. İşe yaradı diyen çok inş bendede işe yarar

öncelikle hepinize merhaba kızlar bendede aynı sorun var sırtımda göbeğimde göğsümde heryerimde tüyler var ama sırtımdaki ve göbeğimdekiler kalın ve siyah.. cildiyeciye gittim ama doktor bana ''bzim görebildiğimiz biryerde tüylenme yok'' dedi .. sarartıcı kullandım işe yaramadı ağdayla alsam hemen sivilce çıkıyor ve çok ağrıyorlar elbise vs hiçbirşey giyemiyorum . yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Aynı sorun bende de var polikistik over göbek çevrem ve göğüs çevremde belli belirsiz Tüylenme var ama giderek rengi koyulasiyor bide ben doğum kontrol hapı kullanıyorum o da daha fazla artırıyor ne yapmali

Back