Vücudumda aniden beliren kırmızı benekler

biyoistt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
699
1.147
113
İyi günler arkadaşlar yaklaşık 5 gün önce vücudumda sadece göğüs ve karın bolgemde aniden kırmızı benekler oluşmaya başladı. Kaşıntı şeklinde bir rahatsızlık vermiyor. Ama nedenini bir türlü anlayamadım. Doktora gitmeden önce bir süre bekleyin takip edeyim dedim çünkü ek bir belirti yok ateş, enfeksiyon vb gibi. Bu aralar çok stres yaptım bazı durumları kendime. Bir de bu bebeklerin çıktığı gün pikniğe gitmiştik , ancak kapalı bir bayanım ve böcek sokması gibi bir durum olacağını dusunmuyorum. Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu hiç acaba?

yakın zamanda covid geçirdiniz mi?

Hayır gecirmedim. Hatta pandeminin başından beri gecirmedim. Gecirdiysem de hiçbir belirti olmadan geçirmiş olabilirim.

Alerji testi yaptırın sonradan çıkabiliyor bunlar hastanede alerji bölümü oluyor tabi nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben Antalya'da gitmiştim benimde aynı şekilde sonradan vücudumda kırmızı benekler çıktı bazıları büyük bazıları küçük. Kolum çılgınlar gibi kaşınmaya başladı. Zaten egzama derdim var birde bunlar çıktı başıma Tabi ben pandeminin başlarında gittiğimden doktor başından savu beni yapmadı testi ama mutlaka yaptırın derim ve size tavsiyem bu alerji testinin iki üç çeşidi oluyor biri kan diğeride iğne batırıyorlarmış kolunuza 40 tane falan internetten bi araştırın isterseniz yanlış bilgi vermeyeyim o çok iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…