- 19 Eylül 2022
- 7
- 3
- 16
- 48
- Konu Sahibi ebruli12654
Karın germe ameliyatı 10.günüm bu dikişteki potluklar normalmi doktorum geçeceğini söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa geçmiş olsun bir deneyimim yok ama umarım tekrar bir operasyona gerek kalmadan düzelirKarın germe ameliyatı 10.günüm bu dikişteki potluklar normalmi doktorum geçeceğini söyledi
Banada garip geldi ama doktora sorduğumda problem yok geçecek diyorKarın germe ameliyatı 10.günüm bu dikişteki potluklar normalmi doktorum geçeceğini söyledi
Çok sagolunGeçecek gibi duruyor henüz çok yeni ve tam olarak oturması 6 ay diye biliyorum en az oda
Çok teşekkür ediyorum içime su serptinizDaha 10 gün olmuş heryeriniz ödemli 1 2 ay geçsin günden güne degişiyor herşey bende de çıkıntı var bi tarafta ama baya bi düzeldi biraz daha beklicem düzelmezse zaten ufak bi operasyonla duzeltiriz demislerdi lokal
Nerde oldun ameliyatı ve ne kadara oldun acaba cok güzel olmuşBayadır foto atmamıştır atayım bu bahaneyle 21 ekimde ameliyat oldum sağda bir tık çıkıntı var
İzmirde devlet hastanesinde herşey dahil 22bine geldi ortalama :) teşekkürlerNerde oldun ameliyatı ve ne kadara oldun acaba cok güzel olmuş