Vücudum çok kuru...Çözüm?

canim benimde cildim cok kurudur..deli gibi de su icerim ama bi gun kremlenmesem kupkuru olur,catlakta kacinilmaz.saclarimda cabuk kirilir ve uzamaz.batiklarda var tabi.ben niveanin avokadolu yagini aldim hosuma gitti..babek kremide ilk surdugumde kizardim sanki sonra cok memnun kaldim yumusacik yapti yuzumu..ellerim icinse nivea yada kakao yagli krem kullaniyorm.bazen goysume ve catlaklarima suruyorum.ama en kisa zamanda cilt doktoruna gidecem biktim cunku.

Bendede vardı bi sene önce bebek yağı denedim ama vıcık vıcık yazında kullanamıyodum. Kullanmadığım zaman hemen eski haline dönüyodu bacaklarım. Çorak topraklar gibiydim adeta. Ben kabak lifi kesesini ve yosun sabunu vs kullanıorum selülüt için kullanmaya başlamıştım bi taşla 2 kuş vurdum

bi kere çok su iç.
aynı dert bende de var.
banyodan hemen sonra vücut losyonuyla bütün vücudumu hafif nemliyken kremliyorum.
saçlarım benim aşırı yağlıydı vücuduma ters orantılı olarak :) o yüzden ona bişey diyemiycem.
ellerini ve yüzünü de kremlemeyi (ama yüzüne el kremi sürme) unutma...

Aynı dert bende de var *DI

BEBE YAĞI çok işe yarıyor. özellikle ten ıslakken kullanmanı öneririm

GLİSOLİD isimli krem de acayip nemelendiriyor. yurdışından gelmişti.

GLİSERİN suyla karıştırıp kullanabilirisin. Ben sevmiyorum yapış yapış oluyor ama iyi
nemlendiriyor
VAZELİN harika bir seçenek.Eğer yağlı hissini sevmiyorsan Johnson & Johnson'un aloe veralı
vazelini çok iyi, hemen çekiyor. belki bütün vazelinleri öyledir. Diğerlerini denemedim

NEUTROGENA yoğun bakım kremi, hergün kullanımda güzel nemlendiriyor

Umarım yardımcı olmuşumdur

kızlar benim vucudumda çokkuru sabun hiç kullanamıyorum duş jeli kullanmama ragmen duştan sonra çok kötü oluyor geriliyor.bebek yagı aldım dalin.ama beğenmedim kurulanınca sürüyordum ama ıslakkenmi kullanılıcakmış üzerinde öle yazmıor.yada ıslakken sürülen marka hangisi lütfen bilgii...

kızlar parafın yaptıran oldumu ? nemlendırıyormus cıldı ben bebek yagı kullanmasam vucudum kuruyo parafın deneyen varsa fıkır versın bana lutfen

fransada çok kullanılan bir afrika çiçeği yağı varmış..saf kimyasa değil ve çok yaygınmış..fransada otura bir tanıdığınız varsa bir sorun .çok met ettiler.

Evet bebek yagi gerçekten ise yariyor ancak bebek yagi mineral yagdan yapiliyor ve mineral yaglar da petrol den elde edilen sentik bir maddelerdir ve vucudumuza tamamen yabanci ve vucut tan atilmasi çok zordur. Ayni zamanda vazalin bebek losyon lari ve sampuanlardada bulunabiliyir.onun için iyi arastirin derim özellikle de bebeklerinize kullanacaksaniz.

kuruluk yeteri kadar su içmediğin için oluyor olabilir. mesela her saat başı su içersen kuruluğunu önlemek için önemli bir adım olabilir. Bir de sağlıklı yağlar alıyor musun? Mesela zeytinyağı, avokado, hindistancevizi yağı gibi. Aslında vücudumuzdaki bir çok belirti tamamen beslenmemizle doğru orantılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…