Canım aynı sorun bendede var.Çok kötü bir sorun,derdini anlıyorum.Bnim kuruluktan meydana gelen çatlaklarımda oluşmaya başlamıştı.Saçın için zeytinyağı tavsiye edrim ve elseve şampuan.Ben saçımdaki ve saç derimdeki pullanmayaı bu şekilde geçirdim.Vücudum için bende senin gibi burdan duyduğum yöntemleri uygulamaya çalışrım.Yüzüm için banada acı badm kremini hem makyaj temizliinde ve nemlendirici olarak kullanabilirsin dediler kullandım ama hastanelik oldum.Çünkü kuru olan yüzüm atopik dermatit oldu bu ürün sayesinde,Hemen rapor çıkartıldı ve hiç dışarı çıkmadan yüzümü doktorun verdiği ilçalarla tedavi ettim.Bnim yüzüm çok kuru,seninde belirttiğin gibi kılcal damarlar belirginleşiyor.Vücudum 1 gün nemlendirmesen pul pul.Yüzüm için tolarien rich kulanıyorum.Vücudum içinde yine aynı markanın vüzüut nemlendiricisini kullanıyorum.Fakat bu ürünler çok phalı olduğu için sürekli alamıycağım için bende alternatif ürün arıyorum aslına bakarsan.Bana iyi gelen sana iyi gelmez,sana gelen bana....bU YÜZDEN burda tavsiye edilenleri iyi araştır ve öyle uygula.Kfanada takma.Çok su iç,inan o kuruluk azalıyor.çözümleriniz için teşekkürler kızlar... kaydirigubbakcemile5
Bbek yağını deniyecem!Acı badem yağı ne işe yarıyor canım? fisfisfis
Ayrıca daha kalıcı türden bildiğiniz şeyler var mı?
hani belirli bir yere kadar düzenli kullanıp sonrasında normale çevirten cinsden kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim canım güzel tavsiyeler opuyorumnanaktanCanım aynı sorun bendede var.Çok kötü bir sorun,derdini anlıyorum.Bnim kuruluktan meydana gelen çatlaklarımda oluşmaya başlamıştı.Saçın için zeytinyağı tavsiye edrim ve elseve şampuan.Ben saçımdaki ve saç derimdeki pullanmayaı bu şekilde geçirdim.Vücudum için bende senin gibi burdan duyduğum yöntemleri uygulamaya çalışrım.Yüzüm için banada acı badm kremini hem makyaj temizliinde ve nemlendirici olarak kullanabilirsin dediler kullandım ama hastanelik oldum.Çünkü kuru olan yüzüm atopik dermatit oldu bu ürün sayesinde,Hemen rapor çıkartıldı ve hiç dışarı çıkmadan yüzümü doktorun verdiği ilçalarla tedavi ettim.Bnim yüzüm çok kuru,seninde belirttiğin gibi kılcal damarlar belirginleşiyor.Vücudum 1 gün nemlendirmesen pul pul.Yüzüm için tolarien rich kulanıyorum.Vücudum içinde yine aynı markanın vüzüut nemlendiricisini kullanıyorum.Fakat bu ürünler çok phalı olduğu için sürekli alamıycağım için bende alternatif ürün arıyorum aslına bakarsan.Bana iyi gelen sana iyi gelmez,sana gelen bana....bU YÜZDEN burda tavsiye edilenleri iyi araştır ve öyle uygula.Kfanada takma.Çok su iç,inan o kuruluk azalıyor.
çözümleriniz için teşekkürler kızlar... kaydirigubbakcemile5
Bbek yağını deniyecem!Acı badem yağı ne işe yarıyor canım? fisfisfis
Ayrıca daha kalıcı türden bildiğiniz şeyler var mı?
hani belirli bir yere kadar düzenli kullanıp sonrasında normale çevirten cinsden kaydirigubbakcemile2
benimde cildim çok kuru ellerim dudaklarım çok çabuk çatlar. burda bi topicte yapılan tavsiyeyle almıştım. cildime çok iyi geldi benim.
guzelimm arkadaşım tam olarak kullandığın krem migrosta satılan yeşil renkli bebak acı badem kremi mi başka bişey mi? onun seni hastanelik etmesi çok ilginç geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?