vücudu pürüzsüz hanimlar size çok özeniyorummm:((((

yöntemden bağımsız, deriyi alıştırmakla alakalı bir durum bu. belki bir senedir bıyık bölgemde epilatör kullanmıyordum, bir ay önce kullandım, ertesi gün irili ufaklı beş tane sivilce ve kızarıklıklar kullandığım bölgede yer etmişti. (epilatör başlığı vs.temizlenmişti) ertesi hafta tekrar kullandım, yine kızarıklık ve acılı iki üç sivilce. en son bir hafta önce kullandım, sıfır kızarıklık ve sadece bir tane minicik sivilce.

teniniz beyaz ve kıl kökleriniz kalınsa o kırmızı benekli görünüm ne yazık ki oluyor. ama sonrasında yatışması için krem sürerseniz bir nebze azalır. maalesef tek çözüm kıl köklerini zayıflatmak, o da lazerle mümkün...

Venus un jileti nasil oliyor farki ne

Venüs'ün jileti daha hassas. Tahriş etmiyor, yara yapmıyor. Lazer yaptırdığımdan beri jilet kullanıyorum, tüylerim sertleşmedi hiç. Tabi her bünyede aynı olmayabilir.

Lazer hariç demişsin ama ben tüy problemini lazersiz kökten çözüm başka bir şey göremiyorum. Son üç yıldır o kadar rahatım ki. Hormon dengesizliğiyle tek tük çıkanlar dışında her ay o çileyi çekmiyorum.

Ağdaya alışman şart. Eğer tüylerin kalınsa bikini bölgesini yapıştır çek yapamazsın ölüm gibidir. Eline ağda alıp az az yolmaya çalış. Kökler zayıflayınca istediğin gibi alabilirsin.
Benim çok kalındı bikini ve genitale ağda yapamazdım. Yapıştırıp çekemediğim çok olmuştur. Sinirden ağlardım. Lazerden sonra oh be dünya varmış dedim. Hem ağda gibi bacakta falan kıl kök izi falan kalmıyor gördüğün sadece senin tenin.:D

Epilatörü kollarım için kullanıyorum ama o da çok kırıyor artık dik dik çıkıyor onu da sevmiyorum. :KK48:

Her hafta bir gunumun bir saatini epilasyona ayiriyorum boylece cok uzamadan mudahale etmis oluyorum. Kisa suruyor ve puruzsuz kaliyorum. Cok hos bi his : )

Ben haftada bir ama her hafta şöyle bir epilator tutuyorum bacak fln. Oylenhic tüylü ollmuyorum.cikanlar olursa da minikken halloluyor hep temiz pürüzsüz kaliyor. Malum günlerde anca uzuyor. Ondan sonrada bir ağda ohh miss.
Özel yer için de agda aciyorsa uyuşturan kremler yada su son çikan isin veren cihazlar mevcut. Formda da kullanici yorumlarına bakilirsa memnunlar. Ben de edinicem bir tane. Fakat biraz tuzlu iste :/

Kızlar vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden nasıl kurtuluyorsunuz.??
ben ağdanin acisina dayanamiyorum(biyik aldırırken bile kıpkırmızı olurum.):KK43:
Yapıştır çek ürünler de aci verdiği gibi dogru duzgun almiyor da...
Neredeyse 1 yildir tüy Dökücü urunler kullnoyorum tamam guzel aliyor ama daha 3.gün jiletle almisim gibi çıkıyor..
Vucudumda bol derecede tüy mevcud...guguslerimin uzerinde gobek deligimin altinda kulak onlerimde hatta bitkac tane cenemde bile..:KK43:((((
Lazer hariç neler yapiyotsynuz????
Acıya katlanıp ağda yapacaksın başka yolu yok...Ben de bıyık aldırırken kıpkırmızı olurum herkes olur zaten.:KK50:

bnce de özellikle o özel bölge için gitmen gerek kendin acıya katlanamadğın için yapamıyorsun ama kuaförler zaten bu işin ehli yani git ve rahatlığına kavuşunca utanman da azalıp cesaretlenerek gitceksin zaten emin ol ..bn niye kendime bu eziyeti yapmışım diceksin pürüzsüz ve tertemiz bi cildin olucak:KK71: bikaç defadan sonrada eldivenle yada başka şekilde kökleri inlince kendin kökten alıncak bi çözümle alırsın cnm :KK37: ohh miss ağdaya hayran kaldım nolcak ya 10 dk. acı o da ilk seferde o kadar sürüyor zaten inan değer

Teşekkürler ederim pürüzsüz kk üyeleri:))
Duyduma göre agda uzunlar icin etkili oluyor.peki buyuyunceye kadar bekliyor musunuz ki¿

Peki neyleyapiyorsun canim..

Epilator. Ben agdayi tavsiye etmiyorum bikini bolgesinde uzun donemde sarkmaya sebep olabilir koltuk altinda da kararma yapiyor zaten en guzeli epilator bence alisti mi hic acitmaz ben bikini bolgemi bile onla aliyorum : )

Back