- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
Yok ben asil orasi için çareler ariyorum malum hassas..bir de utanırim ayrica baska sebeplerim de var...Zaten asıl onun için kuaföre gitmenizi tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben asil orasi için çareler ariyorum malum hassas..bir de utanırim ayrica baska sebeplerim de var...Zaten asıl onun için kuaföre gitmenizi tavsiye ederim.
Kuaförde ki kişilerde hassas davranıyor zaten. Kapalı bir odada yapılıyor bu işlem.Yok ben asil orasi için çareler ariyorum malum hassas..bir de utanırim ayrica baska sebeplerim de var...
TeşekkürlerKuaförde ki kişilerde hassas davranıyor zaten. Kapalı bir odada yapılıyor bu işlem.
Venus un jileti nasil oliyor farki ne
Acıya katlanıp ağda yapacaksın başka yolu yok...Ben de bıyık aldırırken kıpkırmızı olurum herkes olur zaten.Kızlar vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden nasıl kurtuluyorsunuz.??
ben ağdanin acisina dayanamiyorum(biyik aldırırken bile kıpkırmızı olurum.)
Yapıştır çek ürünler de aci verdiği gibi dogru duzgun almiyor da...
Neredeyse 1 yildir tüy Dökücü urunler kullnoyorum tamam guzel aliyor ama daha 3.gün jiletle almisim gibi çıkıyor..
Vucudumda bol derecede tüy mevcud...guguslerimin uzerinde gobek deligimin altinda kulak onlerimde hatta bitkac tane cenemde bile..((((
Lazer hariç neler yapiyotsynuz????
özellikle genital bölge için gitmelisin. ben öyle yapıyorum ve alıştırdığım için hem daha az canım acıyo hemde seyrekleştiGenital bölge için evde nasil yapicaz peki canim
Her hafta bir gunumun bir saatini epilasyona ayiriyorum boylece cok uzamadan mudahale etmis oluyorum. Kisa suruyor ve puruzsuz kaliyorum. Cok hos bi his : )
Peki neyleyapiyorsun canim..Her hafta bir gunumun bir saatini epilasyona ayiriyorum boylece cok uzamadan mudahale etmis oluyorum. Kisa suruyor ve puruzsuz kaliyorum. Cok hos bi his : )
Peki neyleyapiyorsun canim..