• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vücudu pürüzsüz hanimlar size çok özeniyorummm:((((

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Kızlar vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden nasıl kurtuluyorsunuz.??
ben ağdanin acisina dayanamiyorum(biyik aldırırken bile kıpkırmızı olurum.):(
Yapıştır çek ürünler de aci verdiği gibi dogru duzgun almiyor da...
Neredeyse 1 yildir tüy Dökücü urunler kullnoyorum tamam guzel aliyor ama daha 3.gün jiletle almisim gibi çıkıyor..
Vucudumda bol derecede tüy mevcud...guguslerimin uzerinde gobek deligimin altinda kulak onlerimde hatta bitkac tane cenemde bile..:(((((
Lazer hariç neler yapiyotsynuz????

Kızlar vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden nasıl kurtuluyorsunuz.??
ben ağdanin acisina dayanamiyorum(biyik aldırırken bile kıpkırmızı olurum.):KK43:
Yapıştır çek ürünler de aci verdiği gibi dogru duzgun almiyor da...
Neredeyse 1 yildir tüy Dökücü urunler kullnoyorum tamam guzel aliyor ama daha 3.gün jiletle almisim gibi çıkıyor..
Vucudumda bol derecede tüy mevcud...guguslerimin uzerinde gobek deligimin altinda kulak onlerimde hatta bitkac tane cenemde bile..:KK43:((((
Lazer hariç neler yapiyotsynuz????

Bacaklarıma malesef lazer yaptıramıyorum. O yüzden o an ne denk gelirse o yöntemi uyguluyorum. Yapıştır çek dediğin eğer ağda bantlarıysa benim en çok kullandığım ürün o. Sadece veet'inki iyi ama, diğerleri pek işe yaramıyor. Tek bantla alt bacağı tamamen alıyorum.
Bazen canım istemiyor, jiletleyiveriyorum. Çabuk çıkıyor ama yıllardır yapmama rağmen kalunlaşmadı tüylerim. Gilette venus kullanıyorum.

Tüy dökücünün kokusuna katlanamadığım için pek kullanmıyorum. Bir de epilatör var o hep elimin altında. Bi tüy görsem hop alıveriyorum.

Sir agda kullniyorum ben zamanla tamamen bitiriyomus tuyleri umudumu buna bagladim zaten yoksa kullanmam derimi cekip aliyo resmen:KK61: Biktim artik bu tuylerden bi de benimkiler cok erkek uzuyo benimde cenemde bogaz altimda var:cry:

Ağda dan başka seçenek olduğunu düşünmüyorum.. Cilt zamanla alisiyor..

Organik Aloe vera jeli edinin buzdolabina koyun agdadan sonra soguk suyla yikanin ve jeli sürün hem kizariklik alir hem alerjiye karsi korur ve nemlendirir.

[QUdarkvita, post: 36631330, member: 571880"]tuy dokucu kullanma jiletten daha berbat yaparsın çok kalınlaştırır[/QUOTE]
Ne önerirsin canin

Ben lazer yaptıranlardanım, dolayısıyla yaptırınca pürüzsüz oluyo. Çıktığı zaman da venüs'ün jiletiyle alıyorum. Ağda yasak zaten lazer yaptırdığım için.

E="hannesli, post: 36631477, member: 471610"]Ağda dan başka seçenek olduğunu düşünmüyorum.. Cilt zamanla alisiyor..

Organik Aloe vera jeli edinin buzdolabina koyun agdadan sonra soguk suyla yikanin ve jeli sürün hem kizariklik alir hem alerjiye karsi korur ve nemlendirir.[/QUOTE]
Kışın da mi böyle:$
3"]Sir agda kullniyorum ben zamanla tamamen bitiriyomus tuyleri umudumu buna bagladim zaten yoksa kullanmam derimi cekip aliyo resmen:KK61: Biktim artik bu tuylerden bi de benimkiler cok erkek uzuyo benimde cenemde bogaz altimda var:cry:[/QUOTE]
Canim her yerinde de kullanabilyor musun..g

Sanirim sn ağda kullanıyorsun peki nasil yapıyorsun belki komik ama hic agda yapmadim ve nasil yapildigi hakkinda pek fikrim yok. Marka ismi verebilir misin

Evet agda yapiyorum ama koltukalti ,komple bacak,biyik kasta filan kuafore gidiyorum...
Geri kalan bikini bolgesini sicak kutu agdayla cart cart cekiyorum.. kuaforde hic hissetmezsin emin ol
Kisin lazere basliycam allahin izniyle

"nolurnolmaz, post: 36631559, member: 408344"]Ben lazer yaptıranlardanım, dolayısıyla yaptırınca pürüzsüz oluyo. Çıktığı zaman da venüs'ün jiletiyle alıyorum. Ağda yasak zaten lazer yaptırdığım için.[/QUOTE]
Venisun jilet nasil oluyor ne farki var canim)?

Back