- 24 Mart 2014
- 320
- 280
- 103
- Konu Sahibi lachelnnihan
-
Benin de sertleşme yok sadece hafiften ağırlaşması.ve hassaslastigini hissediyorum sende de vücudunda birisi dokununca acıma hissiyatına var mi ?inşallah bu ay guzel haberler alırız bizim de anne olmamız yakındır arkadaşımBenimde gögüslerde sertleşme var 2 gün geçti test yapmaya korkuyorum herzaman şişme olurdu bu ay normal ve akıntım yok adet günüm geçmesine ragmen
Yok bende cnm tüm vücut için sadece gögüste var bende karın bölgemde genel bi agrı var olup hemen gecio uzun sürmüyor ama en tuaf durumsa hiç akıntım yok normalde adet öncesi olurdu sende varmı ? İnş anne oluruz bizde amin cnmBenin de sertleşme yok sadece hafiften ağırlaşması.ve hassaslastigini hissediyorum sende de vücudunda birisi dokununca acıma hissiyatına var mi ?inşallah bu ay guzel haberler alırız bizim de anne olmamız yakındır arkadaşım
E günün geçmiş bi test al yap en azından rahatlarsin durumuna göre bazen stres te geciktiriyor benim de akinyim var la yok arasında iki gündür he geldi diyorum bakiom yok bişey valla yıllardır her belirtiye acaba diyorum olabilir mi ama sonra kırkı kartı.görüyorum hooop yeniden başlıyor döngü yine aynı telaslarYok bende cnm tüm vücut için sadece gögüste var bende karın bölgemde genel bi agrı var olup hemen gecio uzun sürmüyor ama en tuaf durumsa hiç akıntım yok normalde adet öncesi olurdu sende varmı ? İnş anne oluruz bizde amin cnm
2 gün daha geçsin yapıyım şuan negatif görmeye hazır degilimE günün geçmiş bi test al yap en azından rahatlarsin durumuna göre bazen stres te geciktiriyor benim de akinyim var la yok arasında iki gündür he geldi diyorum bakiom yok bişey valla yıllardır her belirtiye acaba diyorum olabilir mi ama sonra kırkı kartı.görüyorum hooop yeniden başlıyor döngü yine aynı telaslar
Bak sen öyle diyince ben heyecanlandimmm şimdi hadi bakalimm bekleyelimmm de gorelimmm mutlu haberi alalım arkadaşım yalnız bu arada meşgale bul yoksa geçmez iki gün2 gün daha geçsin yapıyım şuan negatif görmeye hazır degilim
İşin garibi yapıcak bişe de yok okullar tatil evde takılıyorum sonuc belli olursa yazarım negatif olsada ne zamn cesaret bulucam bilmiyorum ama uzun sürer sanırımBak sen öyle diyince ben heyecanlandimmm şimdi hadi bakalimm bekleyelimmm de gorelimmm mutlu haberi alalım arkadaşım yalnız bu arada meşgale bul yoksa geçmez iki gün
Aynen okullar tatil ben de evdeyimmm ama buluyorum kendimce biseyler evde sonuç ne olursa olsun yaz allah başka büyük dert vermesin herşeyin çaresi var umutsuzluk yokkkİşin garibi yapıcak bişe de yok okullar tatil evde takılıyorum sonuc belli olursa yazarım negatif olsada ne zamn cesaret bulucam bilmiyorum ama uzun sürer sanırım
Aksam saatlerinde geldi sağolun canm hiç eksik olmazBir melek gelsin canım ne yaptın öğrendin mi yoksa hala.bekliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?