• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VUCUDA DOKUNUNCA COK ACIMA HISSIYATI HAMILELIK BELIRTISIMIDIR ?HASSASLASAN VUCTLARI OLANLAR HADI GLn

lachelnnihan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
320
280
103
Sadece bu ay hissettiğim birşey her yere baktım.ama maleseff hiç bir belirti bulamadım.bununla ilgili belki burada vardır diye düşünüyorum eşim kolumu ya da herhangi bir yeri tuttuğunda canım çok yanmaya başladı.ilk başta sert tepki aldığımı düşünüyordum.ama öyle değilmiş ve son iki gündür göğüs ucu acimaya başladı elimle kontrol ederken farlkettim ...inşallah hamileyimdir kızlar var mi benim durumunda olanlar ve hamile olduğunu ogrenenler

Bat 25 tem gözüküyor yani 2 gün var yapmadım i yüzden bu zamana kadar hep negatif sonuç aldım o yüzden yapmakta istemiyorum ilk defa böyle birşeyle karsilalisinca sormak istedim herkese sende de böyle şeyler oldu mu

Benimde gögüslerde sertleşme var 2 gün geçti test yapmaya korkuyorum herzaman şişme olurdu bu ay normal ve akıntım yok adet günüm geçmesine ragmen

Benimde gögüslerde sertleşme var 2 gün geçti test yapmaya korkuyorum herzaman şişme olurdu bu ay normal ve akıntım yok adet günüm geçmesine ragmen
Benin de sertleşme yok sadece hafiften ağırlaşması.ve hassaslastigini hissediyorum sende de vücudunda birisi dokununca acıma hissiyatına var mi ?inşallah bu ay guzel haberler alırız bizim de anne olmamız yakındır arkadaşım

Benin de sertleşme yok sadece hafiften ağırlaşması.ve hassaslastigini hissediyorum sende de vücudunda birisi dokununca acıma hissiyatına var mi ?inşallah bu ay guzel haberler alırız bizim de anne olmamız yakındır arkadaşım
Yok bende cnm tüm vücut için sadece gögüste var bende karın bölgemde genel bi agrı var olup hemen gecio uzun sürmüyor ama en tuaf durumsa hiç akıntım yok normalde adet öncesi olurdu sende varmı ? İnş anne oluruz bizde amin cnm

Yok bende cnm tüm vücut için sadece gögüste var bende karın bölgemde genel bi agrı var olup hemen gecio uzun sürmüyor ama en tuaf durumsa hiç akıntım yok normalde adet öncesi olurdu sende varmı ? İnş anne oluruz bizde amin cnm
E günün geçmiş bi test al yap en azından rahatlarsin durumuna göre bazen stres te geciktiriyor benim de akinyim var la yok arasında iki gündür he geldi diyorum bakiom yok bişey valla yıllardır her belirtiye acaba diyorum olabilir mi ama sonra kırkı kartı.görüyorum hooop yeniden başlıyor döngü yine aynı telaslar

E günün geçmiş bi test al yap en azından rahatlarsin durumuna göre bazen stres te geciktiriyor benim de akinyim var la yok arasında iki gündür he geldi diyorum bakiom yok bişey valla yıllardır her belirtiye acaba diyorum olabilir mi ama sonra kırkı kartı.görüyorum hooop yeniden başlıyor döngü yine aynı telaslar
2 gün daha geçsin yapıyım şuan negatif görmeye hazır degilim :bicak:

Bak sen öyle diyince ben heyecanlandimmm şimdi hadi bakalimm bekleyelimmm de gorelimmm mutlu haberi alalım arkadaşım yalnız bu arada meşgale bul yoksa geçmez iki gün
İşin garibi yapıcak bişe de yok okullar tatil evde takılıyorum sonuc belli olursa yazarım negatif olsada ne zamn cesaret bulucam bilmiyorum ama uzun sürer sanırım

İşin garibi yapıcak bişe de yok okullar tatil evde takılıyorum sonuc belli olursa yazarım negatif olsada ne zamn cesaret bulucam bilmiyorum ama uzun sürer sanırım
Aynen okullar tatil ben de evdeyimmm ama buluyorum kendimce biseyler evde sonuç ne olursa olsun yaz allah başka büyük dert vermesin herşeyin çaresi var umutsuzluk yokkk

Back