• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Vortex?

Bisi dikkatinizi cektimi peki. Gittigim yerin ismini sorana cevap veriyorum. Ben sadece alexandrite ve diod lazeri savunuyorum. Vortex sonucta gercek lazer degil ipl sistemdir.

Dikkatimi tek çeken hep lazer epilasyon başlıklarında olmanız. Yoksa tek tek mesajlarınızı okumam.

Valla gerçek mi değil mi bilemem. Ben yaptırmış biri olarak konuşuyorum. Paramın her kuruşu helal olsun. Çok memnun kaldım, sayemde yaptıranlar da memnun. Onca zaman geçti üstünden. Kimse 1 kere yaptırıp ömür boyu tek tüy bile çıkmayacağını garanti edemezken, sonucum çok başarılı.

Dikkatimi tek çeken hep lazer epilasyon başlıklarında olmanız. Yoksa tek tek mesajlarınızı okumam.

Valla gerçek mi değil mi bilemem. Ben yaptırmış biri olarak konuşuyorum. Paramın her kuruşu helal olsun. Çok memnun kaldım, sayemde yaptıranlar da memnun. Onca zaman geçti üstünden. Kimse 1 kere yaptırıp ömür boyu tek tüy bile çıkmayacağını garanti edemezken, sonucum çok başarılı.
Benim bu siteye uye olmamin sebebi zaten lazerdi. Iyi bir yer ariyordum. Ve bu site sayesinde buldum cokta memnun oldum. Lazer konusunu yakindan takip ediyorum 1 yildir.

Seanslarınızın üzerinden uzun bir zaman geçmiş olsa gerek. Hala memnun musunuz? Yeniden çıktılar mı?

Herkes bunu kalici lazer saniyor. Hatta diod lazer saniyorlar. Tabi yaptirdiklari surece memnun kalacaklar. O memnunum diyenleri sonra gorucem ben
Merhaba,
Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama ıpl ise etkisiz olur diye düşünüyorum . Ben yüz bölgemden şikayetçiyim. Alexandrite arttırıyor. İğneli iz bırakıyor:( çok yoğun inçe tüylere sahibim. Benim gibi düşünen bilinçli bir insansınız. Benim için önerebileceğiniz bir şey var mı ?

Back