• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Vortex?

CanEs

ÇoK MutluyuM
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
2.206
1.933
333
35
Lazer için bir yer bulduk vortex kullanıyorlarmış çok fazla bilgi bulamadım hakkında kullananlar gidipte memnun kalanlar var mı? yada duyanlar

vortex lazer bu zamana kadar gördüğüm en iyisi ..acısız ve tüyler hemen dökülüyorr keısnlıkle tavsıye edılır ;)

Ben de bıyık, ense ve kaş arasına vortex lazer yaptırıyorum. Çoğu dökülüyor, dökülmeyenler kontrol atışında gidiyor. Şimdilik azalma yok 3. seansım. İncelme var sadece.

Ben de bıyık, ense ve kaş arasına vortex lazer yaptırıyorum. Çoğu dökülüyor, dökülmeyenler kontrol atışında gidiyor. Şimdilik azalma yok 3. seansım. İncelme var sadece.
Ben 8 sesntan sonra kıllarımdan kurtuldum :))

evet bu cihaz ıpl. benim tüm seanslarım bitti sonuç kocaman bir sıfır. üstelik alex diye yutturuyorlar bunu merkezler. kaldı ki alex bile çok çok etkili bir cihaz değil aksine bazı bölgelerde gayet tehlikeli.

evet bu cihaz ıpl. benim tüm seanslarım bitti sonuç kocaman bir sıfır. üstelik alex diye yutturuyorlar bunu merkezler. kaldı ki alex bile çok çok etkili bir cihaz değil aksine bazı bölgelerde gayet tehlikeli.
Herkes bunu kalici lazer saniyor. Hatta diod lazer saniyorlar. Tabi yaptirdiklari surece memnun kalacaklar. O memnunum diyenleri sonra gorucem ben

Vortexe ben 2016 ocak ayında başladım 8 seansta çok net sonuç aldım 4 arkadaş gittik daha önce diode cihazlarında da işleme girdim ama en iyi sonucu bu cihazda aldım gittiğim merkezde başarılı bir merkezdi...

Herkes bunu kalici lazer saniyor. Hatta diod lazer saniyorlar. Tabi yaptirdiklari surece memnun kalacaklar. O memnunum diyenleri sonra gorucem ben
Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin ben Avrupa'nın her yerine gittim tek kullanılan cihaz ıpl diode çok zararlı olduğunu söylüyor tüm dermatologlar

Ben kullanicisiyim müşteri olarak paket satın aldım 6 seans ve kesinlikle kesin çözüm bence tüylerinde %80 azalma oldu vortex lazere teşekkürler

Bende geçen sene başladım 6 seansta çok ciddi azalma oldu. 2-3 ayda az çıkan tüylerime atış yapıyorlar gayet memnunum. Diot lazer yaptırmıştım jelinden temizliğinden bıkmıştım bence vortex sistem güzel sistem.

İu mesaj şurada dursun da belki fikir verir reklam yapan sahte profillere

3 gundur bunlar karinca gibi cogaldilar ozelden genelden her yerden yaziyorlar. Sozde cok iyi diye ikna edecekler herkesi.

Başka konularda kötülemelerinizi okuyunca bir bakayım dedim profilinize maşallah lazere gittiğiniz yerin reklamını siz de pek güzel yapıyorsunuz ve pek bilgiliymişsiniz...

Ben de yaptıran ve üzerinden uzun zaman geçen biri olarak çok memnun kaldığımı burada da belirteyim. Hoş sonuçta neredeyse herkes tüm sistemleri dener oluyor. Hepsinde hüsranlıklar duyuyoruz. Bünye ve yapılan işin değişikliği ile alakalı olsa gerek..

Başka konularda kötülemelerinizi okuyunca bir bakayım dedim profilinize maşallah lazere gittiğiniz yerin reklamını siz de pek güzel yapıyorsunuz ve pek bilgiliymişsiniz...

Ben de yaptıran ve üzerinden uzun zaman geçen biri olarak çok memnun kaldığımı burada da belirteyim. Hoş sonuçta neredeyse herkes tüm sistemleri dener oluyor. Hepsinde hüsranlıklar duyuyoruz. Bünye ve yapılan işin değişikliği ile alakalı olsa gerek..
Bisi dikkatinizi cektimi peki. Gittigim yerin ismini sorana cevap veriyorum. Ben sadece alexandrite ve diod lazeri savunuyorum. Vortex sonucta gercek lazer degil ipl sistemdir.

Back