- 21 Ocak 2018
- 8.483
- 20.943
- 348
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
-
Tesekkurler nevsertecim :)Ellerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Tesekkurler begenmenize sevindim :)Ellerine sağlık canım güzel
Tesekkurler hepimize başarılarEllerine sağlık canım başarılar diliyorum
TesekkurlerSade olan herşey lezzetli olur eline sağlık
50 sinden sonra bunlar yenir
Tesekkurler canim :)Ellerine sağlık canım
Başarılar diliyorum
Biraz uydurma bir tarif oldu zaten biseyleri birlestirince boyle bisey cikti ortaya :)Degisik adini ilk defa duydum ellerine saglik canim
Bence mikemmelBiraz uydurma bir tarif oldu zaten biseyleri birlestirince boyle bisey cikti ortaya :)
Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim.Merhaba arkadaşlar şimdi size esimle beraber düşünüp uyarladığimiz tarifimi anlatmaya geldim
once malzemeler
bir paket milföy
paket pınar labne
Üç adet közlenmiş patlıcan
Bir adet közlenmiş kirmizi biber (ben hazir kullandim)
Uc kaşık yogurt
İki kaşık mayonez
Bir yumurta sarisi
Bir diş sarimsak
Bir miktar tuz
Bir miktar zeytinyağı
tarifimiz;
Patlıcanları firinda közlüyoruz. Daha sonra milfoyleri bardak ve tabak yardimiyla resimdeki gibi kesiyoruz ve alta butun yuvarlak hamuru koyup yapisması icin yumurta sarisi surerek iki kat ici bos halkalari uzerlerine diziyoruz. Daha yuksek olmasi isterseniz daha fazla ici bos halka dizebilirsiniz. milfoyler piserken kozlenen patlicanlari soyup doğruyoruz kozlenmis kirmizi biberimizide dogruyoruz sonra yogurt yarim paket labne mayonez sarimsak zeytinyagi ve tuzu ekleyip ic harcimizi karistiriyoruz harcimiz hazir. Firindan cikan milfoy canaklarimizi sogumaya birakiyoruz soguduktan sonra sunumumuzu hazirliyoruz.
Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2589892 Eki Görüntüle 2589893 Eki Görüntüle 2589895 Eki Görüntüle 2589896 Eki Görüntüle 2589898 Eki Görüntüle 2589900 Eki Görüntüle 2589902 Eki Görüntüle 2589903
Eki Görüntüle 2589905
Eki Görüntüle 2589906 Eki Görüntüle 2589925 Eki Görüntüle 2589926 Eki Görüntüle 2589927 Eki Görüntüle 2589928 Eki Görüntüle 2589929
not: en alttaki resmi yarismaya koyarsaniz sevinirim :)
Cok teşekkür ediyorum begenmenize sevindim :)Çok güzel olmuş canım eline sağlık, farklı bir tuzlu tarif olmuş, yarışmada başarılar dilerim
Sagolun degisik seyleri denemeyi seviyorum begenilmesine sevindimEllerinize sağlık. Başarılar dilerim.
Orijinal bir tarif olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?