• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Volkan turan

babykoko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
15
1
1
27
Volkan turan hocada tedavi görüp memnun kalan var mı erkek faktörü var bizde erkek faktöründe iddialı olduğunu söylüyor merak ediyorum birde fiyat bilgisi varsa paylaşır mısınız lütfen

Merhaba ben denedim olumsuz oldu. Volkan hoca iyi bir doktordur fakat hastane çok kötü 👎 . Tekrar orada denemeyeceğim bana uzak bir yer zaten. Geçen sene yaptırdığım için şu anki fiyat bilgisini bilmiyorum.

Merhaba bizim sonucum negatif oldu. Doktor olarak iyi zaten embriyoları kendisi takip ediyor. Ben genel olarak hastane den aldığım hizmetten memnun kalmadım. Sonuçta dünya para veriyorsun bir bardak su bile vermiyorlar. Vezne deki çalışan kızlar aşırı ukala mesela gibi gibi…

Merhaba bizim sonucum negatif oldu. Doktor olarak iyi zaten embriyoları kendisi takip ediyor. Ben genel olarak hastane den aldığım hizmetten memnun kalmadım. Sonuçta dünya para veriyorsun bir bardak su bile vermiyorlar. Vezne deki çalışan kızlar aşırı ukala mesela gibi gibi…
Başarısız olmasındaki sebep neydi açıkladı mı doktorunuz

Aynen çok katılıyorum size bende bugün volkan hocada başladım veznedeki çalışanlardan memnun degilim ama doktora odaklı olmamız lazım volkan hocadan memnunum ama labatuarını bilemiyorum

Açıkçası bende hepinize katılıyorum. Volkan Turan Hoca bilgisi tecrübesi yaklaşımıyla çok iyi bir doktor. Ama çalışanlar karşılamadaki kızlar o kadar kötü ki. Yaklaşımları öyle çirkin, azarlayarak konuşmalar, sürekli emir kipiyle cevap vermeleri. Tavırları falan katlanılabilir gibi değil. Bizim için hoca önemli olduğundan başladık da devam ediyoruz şimdilik.

Açıkçası bende hepinize katılıyorum. Volkan Turan Hoca bilgisi tecrübesi yaklaşımıyla çok iyi bir doktor. Ama çalışanlar karşılamadaki kızlar o kadar kötü ki. Yaklaşımları öyle çirkin, azarlayarak konuşmalar, sürekli emir kipiyle cevap vermeleri. Tavırları falan katlanılabilir gibi değil. Bizim için hoca önemli olduğundan başladık da devam ediyoruz şimdilik.
Ne aşamadasınız peki

Bize açıklanamayan infertilite dendi lucrin depot diye bi iğne yaptım yapay menopozmuş, adetimi bekliyorum transfer için. Hiçbir sorun yok kâğıt üstünde ancak tutmadı ilk transferimiz.

Bize açıklanamayan infertilite dendi lucrin depot diye bi iğne yaptım yapay menopozmuş, adetimi bekliyorum transfer için. Hiçbir sorun yok kâğıt üstünde ancak tutmadı ilk transferimiz.
Merhabalar lucrin depot iğneyi nereden buldunuz acaba şuan bulamıyorum da

Back