VOLKAN BEDEN'E AMELIYAT OLAN VARMI KIZLAR ACIIIL ONERILERINIZ...

Ayy sonunda volkan beye ameliyat olan birine rastladım nasıl oldu peki memnunmusun ayrıntılı anlatabilirmisin bana
Bende zamaninda cok aramistim ama pek bisey bulamamistim.nefes alma konusunda cook memnunum, aslinda benimki biraz aceleye geldi pek konusamadim anlatamadim yani. Volkan bey iyi bir doktor ama pek ilgili degil bence. Gorsel acidan benim istedigim gibi olmadi, kuzenlerimde volkan beye yaptirdi onlar memnun ama ben kendi burnumu begenmiyorum, hatta actigim konular bilr var bakabilirsin. Mustafa kemal aksoy cok iyii ben ikisinin arasinda kalmistim volkan beyi tercih ettim ama keske mustafa beyi secseymisim diyorum.

Görsel olarak bana resim atabilirmisin canım cok merak ediyorum benim de nefes alma problemim var kemik eğriliğinden dolayı görüntü olarak ta burnum çok kötü değil sadece cok az kemerim var kbb olarak mustafa Şimşek te giricek ameliyatıma. Kuzenlerinin görüntü olarak nasıl? Ben çok doktor araştırdım volkan beden çok ilgilenince o içime sindi. Birde cok acıdımı zorluk cektin mi. Çok soru sordum dimi

merhaba siz ameliyat oldunuz sanırım, nasıl geçti ameliyat süreciniz ve memnun kaldınız mı acaba? :)

merhaba ben de mersine döndüğümde volkan bey ile görüşmek istiyorum, mustafa bey de aklımda. sizin istediğiniz gibi olmadığı için mi beğenmediniz? bir de ameliyat süreciniz nasıl geçti bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)

merhaba siz ameliyat oldunuz sanırım, nasıl geçti ameliyat süreciniz ve memnun kaldınız mı acaba? :)
Evet ben oldum ameliyatimi cook şükür cok memnun kaldim volkan bey cok ilgilendi ameliyat sonrasinda da cok ilgilendi ve hic korktugum gibi olmadi yüzümde öyle abarti morarma falan olmadi dış görünüşünü de begendim ben ama daha hala şişlikler var normal halini almasi 6ayi bulurmus

Merhaba, goruntusunu hic begenmiyorum incecik bir burun yapti, sol tarafim ice dogru cokuk duzelicek demisti 6 ay sonunda ama, kontrole gittigimde duzelmedigini soyledim neden boyle oldu dedim, duzelir duzelir diye gecistirdi. Yandan da cok kalkik duruyor birbucuk yil oldu nerdeyse zaman gectikce daha da inceliyor ve kalkiklasiyor sanki. Baris cakira revizyon dusunuyorum artik oara biriktiriyorum yani. Guzelligm bozuldu cnku

Geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm, ben volkan beyle görüşecektim fakat sonra tercihim mahmut bey oldu, o yüzden görüşmedim. Umarım revizyon ameliyatın güzel geçer ve memnun olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…