P pnarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 27 0 36 Ankara 24 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _KeLeBeK_ #21 bizde aynı dertten muzdaribiz inşallah bebişleriniz sağlığına kavuşmuştur salı günü dmsa çekimi yapılacak çok endişeliyim
bizde aynı dertten muzdaribiz inşallah bebişleriniz sağlığına kavuşmuştur salı günü dmsa çekimi yapılacak çok endişeliyim
wwater Nirvana Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2008 1.122 161 648 26 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _KeLeBeK_ #22 pnarr .!.: bizde aynı dertten muzdaribiz inşallah bebişleriniz sağlığına kavuşmuştur salı günü dmsa çekimi yapılacak çok endişeliyim Genişletmek için tıkla... hiç endişelenmeyin kolay bir film sadece bir süre kıpırdamadan durması gerekiyor.
pnarr .!.: bizde aynı dertten muzdaribiz inşallah bebişleriniz sağlığına kavuşmuştur salı günü dmsa çekimi yapılacak çok endişeliyim Genişletmek için tıkla... hiç endişelenmeyin kolay bir film sadece bir süre kıpırdamadan durması gerekiyor.
P pnarr Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Haziran 2010 27 0 36 Ankara 31 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _KeLeBeK_ #23 ssofi .!.: benim kızımda da ürolojik problemlar var ben ankarada doktora götürüyorum sizin promleminiz tam olarak nedir bir ara bizde ayşin hanıma götürüyorduk. Genişletmek için tıkla... merhaba öncelikle geçmiş olsun bizim idrar kaçırma ve iye sorunlarımız vardı tahlil ve tetkiklerimiz temiz çıktı şuan bir problem gözükmüyor, ilginiz için teşekkür ederim sizin sorununuz nedir
ssofi .!.: benim kızımda da ürolojik problemlar var ben ankarada doktora götürüyorum sizin promleminiz tam olarak nedir bir ara bizde ayşin hanıma götürüyorduk. Genişletmek için tıkla... merhaba öncelikle geçmiş olsun bizim idrar kaçırma ve iye sorunlarımız vardı tahlil ve tetkiklerimiz temiz çıktı şuan bir problem gözükmüyor, ilginiz için teşekkür ederim sizin sorununuz nedir
wwater Nirvana Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2008 1.122 161 648 1 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi _KeLeBeK_ #24 sık idrar yolu enjeksiyonu 3. dere vur vardı.