canım ben de bu linkte anlattım yaşadıklarımı. Benim de sana bir sorum var. Biz şu an koruyucu antibiyotik kullanıyoruz ve ne zaman emzirmeye başlasam oğlum karın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyor. Aynı şeyi yaşadınız mı antibiyotik kullanırken?
malesef sonuçlarımız temiz çıkmadı arkadaşlar.iki günden beri canım çok sıkkın moralim çok bozuk..sağ böbrek 2 .derece.. sol böbrek 3.derece kaçak olduğu saptandı.doktorumuz nefroloji bölümüne yönlendirdi.takip altına alınması gerektiğini söyledi.şimdi araştırma aşamasındayız.tavsiye edebilceğiniz iyi bir doktor varmı.prof.olursa daha iyi olur..
Rabbim bu mubarek ay günlerinin hürmetine tüm yavrularımıza şifa versin inşallah..
malesef sonuçlarımız temiz çıkmadı arkadaşlar.iki günden beri canım çok sıkkın moralim çok bozuk..sağ böbrek 2 .derece.. sol böbrek 3.derece kaçak olduğu saptandı.doktorumuz nefroloji bölümüne yönlendirdi.takip altına alınması gerektiğini söyledi.şimdi araştırma aşamasındayız.tavsiye edebilceğiniz iyi bir doktor varmı.prof.olursa daha iyi olur..
Rabbim bu mubarek ay günlerinin hürmetine tüm yavrularımıza şifa versin inşallah..
mCanım ben de bu linkte anlattım yaşadıklarımı. Benim de sana bir sorum var. Biz şu an koruyucu antibiyotik kullanıyoruz ve ne zaman emzirmeye başlasam oğlum karın ağrısından kıvrım kıvrım kıvranıyor. Aynı şeyi yaşadınız mı antibiyotik kullanırken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?