• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vk-cosmetics

kizilotesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
37
0
36
İstanbul
arkadaşlar genelde kuaförde yıkattığım saçlarım daha parlak oluyor. benim kuaförüme sorduğumda bir şampuan önerdi ama onlar gibi olmadı. bir arkadaşımda çoğu ürünü burdan aldıklarını söyledi. genelde internetten çok alışveriş yaparım ama burayı daha önce duymamıştım. baktığımda değişik makyaj malzemeleri de var. sizce nasıl bir yer? Hiç ürünlerini kullanan var mı???

vk-cosmetics.com

siteye bi göz gezdirdim mor şişeli mysia ürünler çok güzel sipariş verdim gelince detayları yazarım

siteye bi göz gezdirdim mor şişeli mysia ürünler çok güzel sipariş verdim gelince detayları yazarım

çok sevinirm. benimde birkaç beğendiğim ürün var. internetten çok alışveriş yapıorum ama bu siteyi daha önce bilmediğim için cesaret edemedim. yorumlarını bekliyorum :)

şimdi baktım 5000 ml technicolor şampuan 10 tl 5000 ml technicolor saç balsamı da 12 tl neden bu kadar ucuz aklım almadı açıkçası

şimdi baktım 5000 ml technicolor şampuan 10 tl 5000 ml technicolor saç balsamı da 12 tl neden bu kadar ucuz aklım almadı açıkçası

Evet birde nedense site bana güven teşkil etmedi.. bende arkadaşın ürünü gelince yazıcağı yorumu bekliyorum açıkçası :)

Back