Vizon koltuklara ne renk fon gider sizce

selinberkay2506

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
364
218
Arkadaşlar oturma odam vizon koltuk renkli kırlentlerim var Halı da Mavilik ve turuncu tonlar var fakat sıkılgan bi yapim var değişim seviyorum ne renk fon perde yapmalıyim bide tül fon mu kalın kumaş mi yapayım lütfen ilgilenirseniz sevinirim şimdiden herkese tsk ederim konuya bakıp çıkan arkadaslara da çok teesuf ederim

Bi resim atsaniz daha yardimci olunur bence.

Mavinin bi cok tonu olabilir. Koltuklar cok koyu vizonsa krem rengi de tercih edebilirsin. Somon rengi de yakisir bence.
Öncelikle tsk ederim yorum için koyu vizon desem diil gün ışığında açık tabi bej krem gibi de diil resimde atayım fakat mavi yada somon rengi kullanırSam ilerde yine sıkılnca kırlentlerim i degistirmek başka renklere de uyacak bi fon yapmalıyım kendi tonunda olsa kötü mü yada artık abes mi hani tona ton zıt renk bende isterim yapmak misal Bebe mavisi yada somon ama ya daha sonra ne olacak misal sarı kullandım yastıklar da ve objeler de aksesuar da ama mavi hep kalacak yada somon bide o zaman ona uyacak renklerle uğraşmam lazım zaten bu ince renkli tüllerden yaptırcam gittim görüştüm siparis verdim ama renk den dolayı kararsızım yani benden haber bekliyor perdeci vizon mu farklı renkli mi sizce?

Yastıklar şu an turuncu kiremit tonda ben onları Bebe mavisi desenli kırlentler olarak değiştircem perde şu olur mu fakat içim modeli bu diil çiçek böcek göresim yok sadece bu ton bi yorumlar misiniz

Mesela bunların rengi çok hoş...
Aslında ben de sizin gibi düşünüyorum bu tonlar fakat kaç tane dergi gezdim yazı okudum net in altını üstünü getirdim hep zıt renk kullanın diyo yazılar bir örnek oluyo mus böyle çok demode mis içimden bana kalsa her renkten olsun değişim yaptıkça onları takayim fakat öyle bi imkanda yok mantık olarak toprak tonlar diyorum içimden elbette renkli patlasin istiyorum çok kararsızım ya

Her renk gderde renklı krlentlerım var demıssınız sarı varsa sarı yaptr turucu fon cok demode mavı herkeste var
Bide dediğiniz gibi mavi artık on evden dokuzunda var aslında mavi kırlentlerden vazgeçip mürdüm mu yapsam ama bu sefer işin içine hali da girer Of başım şu değişim hevesimle dertte

Vizon rengi koltukları da alma sebebim buydu zamanla tek bi renk modası geçer ben sıkılrım onlara renkli yastıklarla değişim yaparak evin havasını değiştiririm diyordum ama bu sefer fon çıktı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…