Evet ama thy değiştirmiyorucak bıletı pasaporttakı ısımle aynı olmak zorunda
Ben ilk evlendiğimde pasaport ta kızlık soy ismim, biletimde yenisi vardı sorun cıkmamıştı yurtdışına uçmuştum evlilik cüzdanım yanımdaydı. Ama tek fark benim oturumum yurtdışında zaten o yüzden mi sıkıntı olmadı bilmiyorum. Bence bilir kişilere danışın
Hayır temmuzda evlenmiştim aralık başı veya sonu gitmiştimIlk biray içinde mi oldu peki
Sorun olmaz.Yanına evlilik cüzdanını mutlaka al.Merhaba
Eşimle y.dışına çıkacağız
Benim biletim yeni soyadimla
Pasaport ve kimligim eski soyadimla evleneli 8ay oldu. Sizce bu şekilde ucabilir miyim
Ilk ay yalniz çıktım ama biletim de eski soyadimlaydi
Yasayan var mi
Birde benim daha onceden schengen im old için vukuatli nufus kayit örneği istenmiyor
Ama esimden isteniyor orada belli olacak evlendigim bu da işleri zora sokar mi
Zaten çok az zamanim var evrak teslimi için gecikmisim ne yapabilirim
Ben de çıktım zaten evli bekar onları ilgilendirmiyor kişi olarak inceliyorlar diye eski soyadimla almistim bileti simdi yenisi ile alındı degistiremedimEvlilik cüzdanınız yanınızda olduğu sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Bu şekilde çıkış yaptım ama ilk 1 ay içindeydi.
8ay geçmesi sıkıntı olabileceğini düşündürmüyor değil.
Yurt dışından çok, Tr çıkınızda sorun olabilir.Ben de çıktım zaten evli bekar onları ilgilendirmiyor kişi olarak inceliyorlar diye eski soyadimla almistim bileti simdi yenisi ile alındı degistiremedim
Pasaportla aynı olması gerekiyor diye biliyorum. Sorun çıkarırlar mı çıkarmazlar mı bilemem ama ben kendimi bu riske atmamak için hemen değiştirdim güncel hale getirdim. Bence thy ye sorun hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?