dilek arkadasim konu tutulmadi diye düsünme.eminim bir cok kisi yazdiklarini okudu.lakin bu islerde organizasyon cok önemli.biz burda üc bes kisi para toplasak nereye kime gönderecegiz?veya topladigimiz üc bes kurusun kime ne faydasi olur diye düsünüyorum.seni cok iyi anliyorum.insan heleki anne olunca bu tür olaylara duyarsiz kalamiyor.ben bu konuda kendi capimda biseyler yapmaya calisiyorum.mesela gecmisi cok uzun yillara dayanan darulacize vakfi var.burada öksüz cocuklar hayir severlerin yardimlari ile okutuluyor.atatürkün anneside mirasini bu vakifa bagislamis.sanirim kurban bagisida kabul ediyolar.yada biliyosun mehmetcik vakfina yapilan bagislarla sehitlerimizin cocuklari okutuluyor.ailelerine bakiliyor.ben bunlari tercih ediyorum.paramin nereye gittigini biliyorum sonucta.ve inanirmisin ben buralara ne zaman bagista bulunduysam bana hic beklemedigim yerlerden kat kat fazla para geldi.birde türkiyede ihtiyaci olan bi cocuga sakat arabasi almak istiyorum.keske cok zengin olsamda bütün cocuklarin yüzünü güldürebilsem