Vivol kartulu sir ada seti kullanan varsa yazabilir mi?

misslinguist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2008
89
0
44
arkadaşlar geçenlerde kartuşlu sir ağda seti aldım vivol marka,ama kullanamadım.Kullanan varsa yardımcı olabilirmisiniz

canım cevap için çok teşekkürler,ben de bi kuaförde ona benzer bi kartuş set görmüştüm ve kullanışlıydı ama ben yapamadım.Dudak üstüne denedim,kartuşun üzerindeki dönmesi gereken roll varya orası tam dönmedi,içinden çde ok ince bir tabaka halinde sir çıktı,sanırım ben beceremedim bu işi.birdaha da denemedim.nasıl kullandığını anlatırsan çok sevinirim.teşekkürlerr

benimki de vivol marka.aynen senin bahsettiğin gibi 2 kartuşu,temizleme yağı,çok şık da çantası var heralde ben beceremedim.Tekrar deniyeceğim.belkide dudak üstünde denediğim için yapamadım bir de bacakta deneyip yapmaya çalışayım.Teşekkürler

canım cevap için çok teşekkürler,ben de bi kuaförde ona benzer bi kartuş set görmüştüm ve kullanışlıydı ama ben yapamadım.Dudak üstüne denedim,kartuşun üzerindeki dönmesi gereken roll varya orası tam dönmedi,içinden çde ok ince bir tabaka halinde sir çıktı,sanırım ben beceremedim bu işi.birdaha da denemedim.nasıl kullandığını anlatırsan çok sevinirim.teşekkürlerr

cnm ben de bu ağda setini kullanıyorum. çok memnunum. bi kere dudak üstümü de aldım , mecbur kalmıştım. çok tahriş etti, derimi soydu. tavsiye etmem kimseye.yanlız kullanım klavuzunda ısınınca fişten çekip kullanın diyo, o zaman sanki soğuyo gibi.ben de fişteyken kullanıyorum zaman zaman.sizde de öle bi problem oluyor mu?

ben sadece bir kez denedim ve fişten çekmeden yapmadım zaten yapamadığım için çok kısa sürdü,ama kılavuzda öyle diyosa öyle yapmak daha ii olur sanırım

arkadaşlar merhaba, bende kartuşlu ağdayı yeni keşfedenlerdenim. gittiğim güzellik salonunda görmüştüm. bende azul marka azulenli kartuş ağda kullanıyorum. acayip memnunum. ama benim ağda ısıtıcım yok almayı düşünüyorum. internette bi kaç marka var. memnunsanız bende vivol alayım bari.. ama kartuş ağda olarak azul marka azulenli olanından tavsiye ederim.

ben de vivol aldım gayeet memnunum :) fişten çekmeden yapıyorum gerçekten çekince daha sert dönmeye başlıyor ve can acıtıyor..içinde ki ne kadr erirse okadar iyi dönüyor başlığı..ben kullanmadan yarım saat ısıtıyorum ve hiç fişini çekmeden de kullanıyorum..gayet ii oluyor ozaman..ben de dudak üstünü aldım ve derim sertleşip soyuldu..güzellik uzmanına danıştım..dudak üstü için pudralı olanlardan kullanmak gerekiyormuş..

bende kartuş ağda kullanıyorum
tanaçan marka ve ağda yapmak çok kolay oldu
Allah razı olsun bunu ica edenlerden

arkadaşlar vivolu hiç duymadım ama bu konuda en iyi marka tanaçan. çünkü en kaliteli çam reçinesi tanaçanda kullanılıyor. bilginiz olsun

bunları nereden alıyorsunuz arkadaşlar
bi de mesela kartuş bitti
yenisini almak lazım
illa yine aynı markadan mı almak lazım
yoksa herhangi bi tane alsak uyar mı?

X