- Konu Sahibi tourmaline
arkadaşlar vivet roll on sir ağda setini aldım, içerisinde ısıtıcı makinesi de var..nasıl kullanılıyor bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm anladım o zaman devamlı fişte takılı durması gerek ki sıcak kalsın demi...elektrik konusunda korktum da :Scanım fişe takıyorsun içine ağdayı yerleştiriyorsun yarımsaat sonra ısınıyor kılların çıkış yönünün tersine 15-20 cm sürüyorsun üzerine bezi yapışturup çekiyorsun konserve olanalr bikini ve yüz bölgesinde rahat oluyor kartuşda bacakta
canım ben parfümeriden aldım hemen hemen her yerde var 27 tl idi..arkadaşlar merhaba. nerden aldınız bu kartuş ağdaları. ben genital ve koltukaltına lazer yaptırıyorum ama bacaklarım için bu ağdayı kullanmak istiyrum.
vivettir senin aldığın 27 tl ye
arkadaşlar fişe taktığınızda yanında minik bi kırmızı ışık yanması gerekiyo mu ?
ben şuan taktım ama yanmıyor lütfen cvplandırırmsnzzzzzzzzz....
arkadaşlar fişe taktığınızda yanında minik bi kırmızı ışık yanması gerekiyo mu ?
ben şuan taktım ama yanmıyor lütfen cvplandırırmsnzzzzzzzzz....
Evet o ışığın yanması gerekiyor. Fişin makineye gieren kısmına dikkat et, tam oturmayabiliyor, iyice ittirmen gerekiyor, daha sonra prize de iyi taktıp takmadığını kontol et. Ben takmıştım 1 saat bekledim hala soğuk meğersem fişler iyi oturmamış :)
Makineyi ağdadan 1 saat önce içinde ağda varken fişe takın, anca ısınıp ağda eriyecek kıvama geliyor ama ben memnun kalmadım. Çünkü geç ısınıp ağdayı çabuk soğutuyor, ağda azcık soğuyunca da bilirsiniz başlığı dönmüyor. Hele sakın o doğal-naturel yazan sarıya çalan ağdayı almayın, o hiç yumuşamıyor.
Birde ağda yapacağınız yer kuru, temiz, kremsiz olması gerekiyor. Ağdadan önce bölgeye pudra sürün. Ve aynı yere iki kere yapıştırmayın, ağda almadıysa kalsın. İki kere yapınca karartıyor, benim dizleirm karardı böyle, etek giyemiyorum yaa, beyazlatmaya çalışıyorum işte.
Ben şimdi Bioder'in ağdasına başladım bakalım. 10 lira bu arada...
Değişik..
Ben baştan naturel olanını kullanmıştım 1 saat bekletmeme rağmen, ağdayı makinenin haznesinden çıkarıp iki kez sürdüğümde bir sertleşme oldu ağdada, rulosu dönmedi, mecbur ısınması için tekrar haznesine koyup bekledim, makineyi kontrol ediyorum kırmızı ışığı yanıyor, hala fişte bu arada
Sonra yeşil olanına başladım o biraz daha iyiydi ama ben ağdayı sürekli haznesinden alıp çıkarmakla uğraşmamak için bir çıkardığımda şöyle bacağıma, koluma bir miktar sürüyorum, nasıl desem üç gidiş yapıyorum yani. Ama dediğim gibi soğuyor.
Bir müddet kullandım ama artık kullanmayı düşünmüyorum.
O teneke olanını iyice eriyene kadar ateşte bekletiyor musun. Ben ondan memnundum bak. Ben neredeyse su haline gelene kadar ateşte eritiyordum. Sonra spatulayala alıp kullanıyordum. Bıyık için kirit öpü ile sürüyordum, az az, çok fena bir meret bu dikkatli olmak gerek.Birde bezi yapıştırırken iyice bastır, bezin her yerini bastırarak sıvazla sonra tut hemen çek :) Ama ağdadan önce bir sabunla yıka, ölü deri, krem falan kalmasın.
Bioder ağdayı gördüm ona başladım, bakalım o ne olacak. Ynai sir ağda ciddi bir azaltma ve incelme yapmadı, ha daha geç çıkartıyor ama tüylerde fazla bir azalma falan olmadı bende...
bir de sen makineden çıkarıp kullanıyorum demişsin ya sanırım ben makineyle uyguluyorum, roll on ağdayı makine içinden çıkarmıyorum diye hatırladım..