• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

viva la juicy ama hangisi?

3 numara Fleur sanirsam, bu kokuyu ben ebgeniyorum, bence cok hos.Digerlerini de kokladim, siyahi hatirlamiyorum ama digerleri gercekten babaanne kokusu :1:
3 fleur canım ama fuşya pembe çok güzel falan demişler. İnsan koklamadan bilemiyo tabi de türkiyede yok:(
ekside de fleur a babanne kokusu demisler iyice karisti hakkaten:) fusya pembe tarifine 1,numaradaki uyuyo sanki biz oyle teshis etmistik elotik'le:) bu arada buradan bu parfumle ilgili bir konudan verilen linkle numune sitesine baktım ama hic isim misim yazmiyo. mail attim ona da donmediler maalesef :(

:6:

He canım hee. İlk mesajında nedense habire sitenin adını yazıp duruyorsun.
Bizde yedik. Reklam yapmaya çalışıyorsun.:19:

1.cisi kesinlikle 1. Ve 3.'ü kullanıyorum ikisi de birbirine çok benziyor ama 1. benim vazgeçilmezim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1.cisi kesinlikle 1. Ve 3.'ü kullanıyorum ikisi de birbirine çok benziyor ama 1. benim vazgeçilmezim

Sence nasıl bir koku? Tatlı mı, şekerli mi?
Basit kokmuyor değil mi?
Ben de almayı düşünüyorum çünkü.
Ve en çok hangi notayı hissediyorsun parfümde? Karamel, vanilya, çikolata vs?
Yoruma ihtiyacım var.

Sence nasıl bir koku? Tatlı mı, şekerli mi?
Basit kokmuyor değil mi?
Ben de almayı düşünüyorum çünkü.
Ve en çok hangi notayı hissediyorsun parfümde? Karamel, vanilya, çikolata vs?
Yoruma ihtiyacım var.

Hem gece Hemde gündüz kullanabileceğin bir koku. İçinde hem meyve Hemde vanilya var çok tatlı bi Okadar da nasıl desem alımlı bir koku.. Ben parfümde meyve çiçek ve vanilya'yı çok seviyorum.. Kesinlikle basit kokmuyor zaten Juicy Couture'un kendi Mağazası'nda kullandığı da Viva La Juicy.. Bence kesinlikle pişman olmazsın.. Sephora'ya gidip tester alabilirsin hem teninde nasıl kokuyo fikir sahibi de olabilirsin..

Viva lajuicy 100 ml almistim bir bucuk yil once.fusya pembe olanindan.vuruldum adeta bir suru parfumum vae kesinlikle iclerinde ikinci siraya koyuyorum bunu.ben beyaz tenliyim.cicek kokulari yakisiyor bana.yasemin hanimeli gibi kokuyor agirlikli olarak.bitince bir daha alirmiyim evet alirim.

Son zamanlarda sık sık karşıma çıkıyor bu parfüm. Sephora da testeri varsa bayramdan sonra denemek istiyorum. Tabi şuan almamam lazım kendimi parfüm diyetine sokuyorum.:KK48: 1 şişe bitmeden parfüm almak yasak bana artık:KK48:

Tabiki fuşya olanı. 3-4 senedir kullanıyorum. Türkiye'de olmadığı için Almanya'dan getirtirim sürekli. Aslında klasik olan bir ürününü kullanıyordum hep, Couture by Juicy couture. Yengeme aldırmıştım ve bence pembe olanı da dene demişti. ve onu da lmıştı. İyiki almış, aşık oldum vivaya. tarifsiz bir koku fakat çok pahalı :mad: Türkiye'de yok. Yani var da güvenemiyorum. bellamola diye bir sitede satılıyor ancak, ne kdr orijinal bilemiyorum. Normal fiyatının biraz altında bir fiyat vermişler. Hal böyle olunca insan güvenemiyor. Çünkü araştırırsanız, 200 tl den aşağı fiyatı yok. Sevil'de de varşu sıra. 100 mllik 244 tl falan sanırım. Ben şu ara Original adı altında yer alan juicy couture original olanı merak ediyorum. yorumlara falan baktığımda oldukça ilgi çekici yorumlar yapılmış, viva gibi. hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum gerçi :KK57: Ve bir de La La' yı. içerik hemen hemen aynı viva ve diğer parfümleriyle. hepsini merak ediyorum işte :D

Kullandığım bu :D

Bunu da kullanıyorum:KK68:

Bunları merak ediyorum :KK37:

Ve de bunların hepsini istiyorum :confused::confused::confused::KK71::D:KK36::KK37:

Ben de Couture Couture ile original olanını baya merak ediyorum
şişeleri insanın gözünü alıyor hakkaten
trendyol da mı markafoni de mi vardı 140 civarı alsam mi acaba

Tabiki fuşya olanı. 3-4 senedir kullanıyorum. Türkiye'de olmadığı için Almanya'dan getirtirim sürekli. Aslında klasik olan bir ürününü kullanıyordum hep, Couture by Juicy couture. Yengeme aldırmıştım ve bence pembe olanı da dene demişti. ve onu da lmıştı. İyiki almış, aşık oldum vivaya. tarifsiz bir koku fakat çok pahalı :mad: Türkiye'de yok. Yani var da güvenemiyorum. bellamola diye bir sitede satılıyor ancak, ne kdr orijinal bilemiyorum. Normal fiyatının biraz altında bir fiyat vermişler. Hal böyle olunca insan güvenemiyor. Çünkü araştırırsanız, 200 tl den aşağı fiyatı yok. Sevil'de de varşu sıra. 100 mllik 244 tl falan sanırım. Ben şu ara Original adı altında yer alan juicy couture original olanı merak ediyorum. yorumlara falan baktığımda oldukça ilgi çekici yorumlar yapılmış, viva gibi. hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum gerçi :KK57: Ve bir de La La' yı. içerik hemen hemen aynı viva ve diğer parfümleriyle. hepsini merak ediyorum işte :D

İnternette bütün ürünler mağazalarda satılan fiyatının altındadır zaten.
Kitaplarda da hep %20 - %30 indirimlerle alırsınız.
Güvenilmeyecek bir şey yok yani. Mağazacılıkta bir sürü ıvır zıvır düşünülerek çok gider olduğu için fiyatlar hep yüksek tutulur. O giderleri karşılamak adına kazıklanıyoruz yani. O yüzden internet alışverişi çok yaygınlaşmış durumda.
Bellamola'dan 2 kez parfüm aldım. Ama maalesef artık satış yapmıyor o site. Yoksa viva la juicy'i deneyebilirdim.

Bu arada bvlgari jasmin nori'in 100ml olanı 300 civarı iken internette 150 civarıdır. Aldım ve orijinal. checkcosmetic sitesinden de zaten kontrol edip anlıyorsunuz orijinal mi değil mi, ne zaman üretildiğine bakarak.

Back