vitrinlerim için fikir lütfeeennn:)))

tatlicadi034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
253
0
66
İstanbul
bu yaz badana yapcam inş. ama odada değişiklik yapmayı çok severim ben vitrin leri istemiyorum atsam kıyamam 2. elcilerde az paraya alıyor ne yapcam ya fikir verin lütfen çalıştığım için temizliğiyle uğraşmak istemiyorum daha 4 senelik evliyim yeni daha vitrinler içi camlı rengide kırık beyaz ....

gitti gidiyor ya da sahibinden gibi bir sitede satmayı denesen çok bilgim yok aslında üyelik ücreti falan varsa değer mi uğraştığına bilemem ama bir araştır istersen belki masa falan almak istemeyen birisi talip olur

resim olmadığı için şeklini bilemiyorum ama kitaplık olarak kullanabilirsin. ya da spor bi modelse mutfağın da genişse mutfakta bi köşede ıvır zıvır dolabı olabilir. ya da başka odaya koyabilirsin.

vtrin derken büfe mi?son yıllarda vitrin satılmıyor da.fotoğraflar olsaydı daha iyi anlayabilirdik.ama ilk aklıma gelen kapaklarını istediğin renkte değiştirip arzu ve ihtiyacına göre kullanabilirsin.benim büfemin de önü ve rafları cam.normalde büfe istemiyordum ama konsolum küçük olduğu için yetmez diye almıştım.en kısa zamanda içini göstermeyecek şekilde beyaz kapak yaptırıp içine de raf ekletmeyi düşünüyorum.hem daha çok eşya alır hem de züccaciye dükkanı gibi bardak,tabak ortada seyretmek zorunda kalmam.sen de kullanacağın odadaki eşyalara uygun renk kapak yaptırıp her türlü ihtiyacın için kullanabilirsin.

Back
X