• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vitrin ve gümüşlük için fikir...

tatlicadi034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
253
0
66
İstanbul
ben evde değişiklik yapmayı çok seven biriyim:))) vitrin takımları (hem vitrin hem gümüşlük) artık evde istemiyorum çok gereksiz bana göre zamanın da alındı işte neyse bide çalıştığım için istemiyorum atsam kıyamıyorum atmaya satsam çok az bi paraya gidiyor 150-200 tl falan beyaz renk içi camlı güzel ne yapabilirim fikir lütfen...

fotoğrafını- en azından benzerini- koysan daha iyi çözümler gelir sanırım..
kitaplığa çevirebilirsin benim fikrim

ben evde değişiklik yapmayı çok seven biriyim:))) vitrin takımları (hem vitrin hem gümüşlük) artık evde istemiyorum çok gereksiz bana göre zamanın da alındı işte neyse bide çalıştığım için istemiyorum atsam kıyamıyorum atmaya satsam çok az bi paraya gidiyor 150-200 tl falan beyaz renk içi camlı güzel ne yapabilirim fikir lütfen...

benimde aklımda bi kaç gundur bu var.beyaz lake bnmde gümüşlüğüm acaba siyah yağlı boya alıp desenler mi çizsem diorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum.

$zumrutyeme_2010212112752.webp

resmi yükledim arkadaşlar ama benimki her yeri beyaz öyle düşünün....bunu netten buldum

artık gümüşlük ve vitrinin popülerliği gitti.tv ünitesi alıyor herkes.valla hiç aklıma bişey gelmio ya :71:

Son düzenleme:
Benim iki tane gümüşlüğüm vardı. Birinin camlarına çubuklu perde diktirip içine de boru taktırdım. Bebeğime gardolap oldu. Diğerine de dvdleri kitapları filan koyuyorum çok modern duruyor. Beyazsa bence renkleriyle oynama. Camlarına buzlu cam filmlerinden yapıştırıp mutfağına sığmayan bardaklarını da koyabilirsin.

benimde aklımda bi kaç gundur bu var.beyaz lake bnmde gümüşlüğüm acaba siyah yağlı boya alıp desenler mi çizsem diorum ama becerebilirmiyim bilmiyorum.

dekupaj tekniği ile boyama daha güzel olabilir yani pecete rengini veya desenini mobilya ve ağaca uygulama biraz araştırma yapabilirseniz fikir oluşur kafanızda

dekupaj tekniği ile boyama daha güzel olabilir yani pecete rengini veya desenini mobilya ve ağaca uygulama biraz araştırma yapabilirseniz fikir oluşur kafanızda

benim iki tane gümüşlüğüm vardı. Birinin camlarına çubuklu perde diktirip içine de boru taktırdım. Bebeğime gardolap oldu. Diğerine de dvdleri kitapları filan koyuyorum çok modern duruyor. Beyazsa bence renkleriyle oynama. Camlarına buzlu cam filmlerinden yapıştırıp mutfağına sığmayan bardaklarını da koyabilirsin.

bende bebeğime gardolap olarak yapcam satmaktan vazgeçtim daha mantıklı geldi...

Back
X