vitrin takımlarıı

şimdi bunlar hoşta nasıl temizlenecek toz olduğunda bayada kokoşmuş bunlarkaydirigubbakcemile3 hiç üstüne biblo falan koymaya gerek yok.

Bu tarz takımlar harika duruyor, kendim kullanıyorum beyaz transparan üzerine boncuklu taşlı işlemeli...En kötü yanı kirletmemek..Üzerine gelen misafirim çay damlatmıştı loc'la o bölgeyi çitiledim geçti..Misafirede söylendim durdum gözümün içine baka baka damlatt çayıı Eminönü kapalı çarşıda harika modelleri var ben geçen yaz 60 tl'ye almıştım.Resmini ekler koyarım..Daha ucuzlarıda var..

aynen toz olduğunda banyonuzda bi yer yapın silkelersiniz...
ayrıca biizm evimizde de kullanılıyor vee annem makinaya atıyor..
tabiki tüm çamaşırlarla değil onları özel atıyor...

veya da elde de yıkanablir..

cnm
hint işi olanlar:
Handy Home Arum

diğer serinin:
datelce

bunları bi alışveriş sitesinden yazdım ama izmir de dükkanları var ve gerçekten güvenilir bir yer annem bağımlısı evde çoğuşey o dükkandan:)

siteyi istersen verebiliirm cnm iyi günler...

olur canım verirsen çok sevinirim

söylediğiniz fiyatlar gerçek mi?:1shok: bizim burda bu takımlar 260'dan başlıyor:uhm:

Hint İşi Salon ve Sehba Takımları
220 tl le 455tl arası

Taşlı Nakışlı Salon Takımları
99tl ile 189 arasında değşşiyorr

bu takımlardan bende de var kırlenınce suya bastırıyorum ıcıne bırazda deterjan atıyorum.sonra elde hafıfce yıkayıp asıyorum ıste bu kadar.hıc de bısey olmadı takımlarıma.ayrıca cok şık duruyorlar.:jeyyar:

bende evde kullanıyorum ama benimkiler anneannemden kalma..tel kırma..ve bazı bölgelerde sandık lekesi olmus ama onları nasıl temizliceğimi bilmiyorum..anneciğim rahmetli oldugundan beri yıkamadım..bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…