Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuş severmisin vitrinin içine rafları çıkarıyorsun ağaçların ince dallarından monte ediyorsun yapraklar çicekler süslüyorsun içinede kuşlar salıyorsun harika oluyor akvaryumun farklı bir versiyonu gibi düşün seversen tabi
merhaba..ben de aynı dertten muzdaripim...bende iki tane var bir de ..anneler ısrar etmişti..ben de birini DVD lik yaptım diğerini de kitaplık...ama cam oldugundan fazla ağırlık vermiyorum..şimdilik boyle idare ediyoruz...ben de bardak sergilemeyi sevmeyenlerdenimmm
camları değişirmene gerek yok cam stikerları oluyor daha ucuza gelir..
istediğin buzlu cam modelini seçiyosun stikarla kaplıyosun camını al sana buzlu cam görüntüsü çok şık desenler var google'den arat arkdaşım görsellerden rahatca bulursun bulamazsan haber et bi kaç link vereyim
merhaba..ben de aynı dertten muzdaribim...bende iki tane var bir de ..anneler ısrar etmişti..ben de birini DVD lik yaptım diğerini de kitaplık...ama cam oldugundan fazla ağırlık vermiyorum..şimdilik boyle idare ediyoruz...ben de bardak sergilemeyi sevmeyenlerdenimmm