Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar aranızda vitiligo hastası olan varmı yada yakın bir tanıdığı nasıl tedavi uyguladınız geçen veya geçmeyen varmı krem veya baska birsey bilgilendirirseniz sevinirim
İstanbul maslak da mustafa yaşr diye alternatif tıp dr u var annem ona gitmişti tedaviyi yarım bırakmasına rağmen yayılma durmuştu bugünlerde yeniden başladı lekeler. Benim oğlumda da şuan yeni teşhis kondu ona görürmeyi düşünüyorum ben de
Kızımda vardı bir anda başladı hızlı yayıldı ayak ve bacağına doğru. Güneş ışığı tedavisine götürdük iki sene boyunca solaryum gibi bir kabine giriyorsunuz ilaç sürüp biraz bekletip sokuyorlardi epey iyi geldi küçük olan beyazlıklar kapandı şimdi ayağında var küçük bir kısım ama yayılma durdu yeni bir tedavi çıkana kadar ara dedi doktor.