• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vitiligo

gltkn281020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
41
22
3
32
merhaba dün oğluma vitiligo teşhisi konuldu yıkıldım resmen denize gittik geldik bir hafta sonra farkettik lütfen yardım edin doktor iki krem verdi başka bişey demedi ve kan tahlili yaptırrı ama sonuçlr pazartesi çıkacak burda heryerde okudum kiminin ki geçmiş diyorlar ama okadar çok yazdımki cevap veren olmadı geçen oldumu olduysa bana yazabilirmi lütfen nasıl geçti neler yptı diye ALLAH rızası için lütfen

Bende vitiligo var sağ ayağın dizden aşağıda ve genital bölgenin bir kısmında bana ergenlik döneminde ortaya çıkan bir hastalık oldu 10 -11 yaşlarında bana herhangi bir zararı yok ki görünmeyen bir kısımda olmasi hayatımı kolaylaştırıyor çocuğunuz neresinde oluştu fark ettiniz

merhaba dün oğluma vitiligo teşhisi konuldu yıkıldım resmen denize gittik geldik bir hafta sonra farkettik lütfen yardım edin doktor iki krem verdi başka bişey demedi ve kan tahlili yaptırrı ama sonuçlr pazartesi çıkacak burda heryerde okudum kiminin ki geçmiş diyorlar ama okadar çok yazdımki cevap veren olmadı geçen oldumu olduysa bana yazabilirmi lütfen nasıl geçti neler yptı diye ALLAH rızası için lütfen
Merhaba benim de 7 yaşında ki kızımın genital kısmı beyaz doktor vitiligo dedi kan tahlili den vitamin değerlerine bakıyorlar vitamin eksikliği tetikliyor birde kortizonlu krem veriyor bizde hiç bir işe yaramadı şuan başka yere sıçrama yok birde 21 aylık oğlumun yüzünde beyazlama fark ettim Dr goturecegim umarım oda vitiligo değildir 😭

Vitiligo, ayrılık travmasından kaynaklı dış müdahale ile malesef tedavisi olmayan bir hastalık, çok geçmiş olsun, benim yeğenimde de vardı, babası öldükten hemen sonra başlamıştı, 12 seans biyoenerji ve 3 ay KR şifa çalışması ile yeni yeni çillenme dedikleri kendi deri rengine geri dönmeye başladı, Allah yardımcınız olsun, size tavsiyem cilde sürülen hiçbir ürünle vakit kaybetmeyin, çocuğunuzdaysa yaşı küçükse, sizin yaşadığınız ayrılık travması, sizdeyse tamamen sizinle ilgili ölüm, ayrılık, bu tür sıkıntılardan kalan negatif enerjileri gönderdiğiniz zaman ancak şifalanır, şifanızın başlangıcı olsun bu yazım inşallah🤲🤲🤲

Oğlunuz kaç yaşında, vitiligo ayrılık travmasıdır, yakın zamanda vefat eden bir yakınınız oldu mu

Back
X