• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon vitiligo ve lazer epilasyon

nefesim

eski KK üyesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
3.202
14
683
37
merhaba arkadaşlar..23 yasındayım ve 10 senedir vitiligo var bende..önce ufak ufak lekelerim vardı şimdi iyice artmış durumda sanki elimde eldiven var gibi ve vücudumun diğer bölgelerinde de var..bunları söylememin nedeni vitiligonun hangi derecede oldugunu anlatabilmekti..benim asıl sorum su bazı yerler lazer epilasyonun asla yapılamayacagını lekeleri arttıracagını söylüyor bazı yerler problem olmadıgını tüyler beyazsa iğneyle yaptıklarını söylüyorlar..bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin bana..

merhaba..ben de cansultan adlı üyeden "geroxalen" adlı bi ilaç olduğunu ve kendisinin bu ilacı kullandığını ve de beyaz lekelerden kurtulduğunu öğrendim..Şimdilik bildiğim tek şey bu umarım yardımcı olur..

merhaba..ben de cansultan adlı üyeden "geroxalen" adlı bi ilaç olduğunu ve kendisinin bu ilacı kullandığını ve de beyaz lekelerden kurtulduğunu öğrendim..Şimdilik bildiğim tek şey bu umarım yardımcı olur..

teşekkür ederim arkadaşım..bende araştırım umarım işe yarar..

aslında en iyisi dermatoloğunuza danışıp onun onayını almanız. bence dermatoloğunuzla görüşmeden başlamayın lazer epilasyona

kızlar merhaba..uzun zamandır gelemiyordum..ben lazere basladım..4. seansıma gideceğim haftaya..lazerın vitiligoya tek etkisi lekeli yerlerin biraz daha yayılmasına sebep olabilmesiymiş.birde beyaz tüyleri görmemesi var..lekelerin oldugu yerlerdebeyaz tüyler oldugu için onlara etk etmiyor lazer..ama olsun onlarla basa cıkmak daha kolay =)

çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.bende tv de duymuştum.mısırın haşlama suyu ve haşlanmış mısır iyi geliyormuş.denemekte fayda var belki iyi gelir

çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.bende tv de duymuştum.mısırın haşlama suyu ve haşlanmış mısır iyi geliyormuş.denemekte fayda var belki iyi gelir

Teşekkür ederim alıştım artık lekelerime sağlığımla ilgili bir problem yaratmadığı içinde takmıyorum ilk zamanlardaki gibi..hiç duymamıştım mısırın iyi geldiğini..gerçi ben çook fazla mısır yıyen ve seven birisi olarak kendimde bir değişiklik görmemiştim =) aaştırmak lazım teşekkür ederim canım..

kızlar merhaba..uzun zamandır gelemiyordum..ben lazere basladım..4. seansıma gideceğim haftaya..lazerın vitiligoya tek etkisi lekeli yerlerin biraz daha yayılmasına sebep olabilmesiymiş.birde beyaz tüyleri görmemesi var..lekelerin oldugu yerlerdebeyaz tüyler oldugu için onlara etk etmiyor lazer..ama olsun onlarla basa cıkmak daha kolay =)

bendede 10 yıldır vitiligo var bnde lazere gtmek istyorum ama beyazlar yayılır dye korkuyorum.sende yayılma oldumu beyzlarda?

bendede 10 yıldır vitiligo var bnde lazere gtmek istyorum ama beyazlar yayılır dye korkuyorum.sende yayılma oldumu beyzlarda?
canım kusura bakma baya gec oldu cevap yazmam bende yayılma olmadı sanırım kendilerini garantiye almak için ikaz ediyorlar..ben nisan syından beri gitmiyorum lazere hamilelikten dolayı sanıtım lekelenme oldu yani normal renk benek benek oluşmaya başladı :nazarboncuku:
arkadaşlar durum nedir?vitiligo olup lazer yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Back