• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vitiligo tamamen bitkisel ürünle geçiyor..

PURJUU

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
7
1
6
34
Balıkesir
arkadaşlar aranızda vitiligo rahatsızlığı olan arkadaşım varsa seve seve yardımcı olurum.bende yok ama kaynım rahatsızdı 3-4 doktora gitti bir sürü krem kullandı ama geçmedi. son 1 bucuk aydır kullandığı bitkisel ürün sayesinde gözle görülür şekilde azalma oldu ve 2 ay sonra da hiçbirşey kalmaz Allahın izniyle..

Mrb canm bende ogrenmek istiyorm nasil gecti acaba urunun ismini yazar misin benimde ailemde var bu rahatsizliktan paylasirsan sevinirm

forever ürünlerinden sarı bidon dediğimiz likit ile bir de ağızdan alınan bir kaç vitamin takviyesi ile çok şükür geçti. yardımcı olurum ürünler hakkında isterseniz.

nasıl kullanılacak bu ürünler nerden bulabiliriz canm biraz daha ayrıntılı yazarsan sevinirim
yüz için kullancaz biz o yüzden güvenilir olması lazım

tabiki yardımcı olurum biz ürünleri kendimiz bir arkadaşımızdan alıyorduk sonra düzenli kullanım gerektiği için kendimiz daha uygun olsun diye üye olduk ve şu anda gelişinden alıyoruz. sadece vitiligo için değil bir çok hastalık içn tedavisi mümkün ürünler var. burdan msjla nasıl yardımcı olrum bilemem ama özelden telefonunuzu msj atarsanız daha detaylı bilgiler verebilirm.bu arada kaynımın da dudak çevresinde ,göz çevresinde bir de kolunda vardı

arkadaşlar ben de de vitiligo var. 20 yıldır. denemediğim kalmadı. bi de bunu deneyeyim. eğer bitkisel ürünleri bana da mesaj atarsanız çok seviniirim.

arkadaşla ben annem için krem kullandım inanılmaz bir sonuç aldım 20 gunde hemde krem ıtalyadan ithal ediliyor ve sağlık bakanlıgı onaylı yardım isteyenler bana ulaşabilir. 0212 653 67 51 merve hn.

Sevgili Purjuu vitiligo konusundaki yazina nette vitiligo hakkinda bilgi ararken rastladim ve kalbim pir pir etti.. senin yazinin uzerinden 1 yil gecmis kayninin durumu simdi nasil acaba INSAALLAH TAMAMEN ATLATMISTIR.benim kizimda 9 yildir var cok guzel bir kiz tabii ergen olunca cok fazla onemsiyor goruntusunu ve yuzundede baslayacak diye odu kopuyor yavrumun tabii benimde.. iste gordugun gibi gece yarilari nette arastiriyorum:(.Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin ins...gitmedigimiz doktor kalmadi fakat cozum sifasinin vesilesini henuz bulamadik.. ALLAH rizasi icin biran once cevap yaz lutfennn....

Purjuu cugum hatta senin icin sorun olmazsa numarani verirsen seni arar oylede bilgi alabilirim...Allahim kalbindeki tum hayirli dualarini Kabul etsin ins coguna gore cok kucuk fakat bizler icin cok hassas bu yaramiza duyarli davrandigin icin...

En son yazılar 2015 ten kalma ama bor umutla yazıyorum. Vitiligo tanısı konulanı 2 hafta oldu ve sağ elimin bütün parmaklarında eklem yerlerinde var . Allah rızası için yardım edin bana. Psikolojim altüst

merhaba;

LR ürünleri ile bu rahatsızlığınıza iyi gelebilecek ürünler mevcuttur.Bu ürünleri düzenli bir şekilde uygulamanız sonucunda derinizde iyileşmeye şahit olacaksınız.bilgi almak için mesaj atabilirsiniz
LR-Vitiligo-Tedavisi-3.jpg

Back