Çocuk Hastalıkları vitiligo olabilir mi?(beyaz leke)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

banuefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
52
0
86
41
Sakarya
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar benim3 aylık bebeğim var bacak arasında pipisinin yanından başlayan bacak boğumuna kadar olan bi leke var .kendi esmer olduğu için o beyazlık belli oluyor büyüyomu farkedemiyorum.doktora götürdüm. anne derisini atıyorda olabilir dedi.memesinin yanında bide hafif karnında küçük leke var.acaba vitiligomu teşhis koymak için erkenmi?erken teşhisde tedavi mümkünmü? tedavisine şuan küçük oldugu için başlanamazmış.beni bilgilendirirseniz sevinirim.

canım bu konu hakkında hiçbir bilgim yok ama bence bebeğini iyi bir cildiye uzmanına bir göster.senin doktorun tedavi için erken der ama belki decildiyeci vakit kaybetmeden başlayalım der bilemezsinki.hem için de rahat eder.eşimin kuzeni vitiligo hastası ve bence kötü görünümlü bir durum.Allah yardımcın olsun.inşallah bişeyi yoktur.sapasağlamdır bebişin...a.s.

merhaba konunun üstünden baya zaman geçmiş ama aynı sorun benim 4 aylık bebeğimdede var. boynunda ve çenesinde. acaba sizinki geçti mi yada neymiş öğrenebildiniz mi? dr.umuz tatilde olduğu için gösteremedik daha benimde çok kafama takıldı:18:

teadifen gördüm bu konuyu,hiç aklımda yokken endişelendim,böyle bir haştalığıda bilmiyodum.benim kızmda var öyle beyzlık ben onu beyaz ben şanıyodum elinde ve bacağında var.kurt düştü içime şimdi.

beyaz lekeler bir çeşit mantar hastalığıda olabiliyo bazen. bende onu merak ettim.geçiyo mu acaba? geçiyosa nası geçiyo ne kadar sürüyo diye...

banuefe, benim oğlumdada aynen senin tarif ettiğin gibi pipisinin kenarından başlıyor bacak boğumuna kadar devam eden beyaz bir leke var.önümüzdeki hafta behçet uz çocuk hastanesine götüreceğim.inşallah kötü bişey değildir... çok korkuyorum...Allah yavrularımıza dermansız dert vermesin.

banuefe, benim oğlumdada aynen senin tarif ettiğin gibi pipisinin kenarından başlıyor bacak boğumuna kadar devam eden beyaz bir leke var.önümüzdeki hafta behçet uz çocuk hastanesine götüreceğim.inşallah kötü bişey değildir.umarım kötü bişey değildir..

konuyu açan arkadaşlar bizden fikir almak için yazıyorlar fakat sonrasında herhangi bir gelişme ya da gerileme yazılmıyor. benimde merak ettiğim bir konu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…