• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vitiligo mu yoksa normal leke mi

evliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
93
40
38
4074D1BE-BE3A-4D4E-A39C-B6B8C5130C68.jpeg
Normalde kızım beyaz tenli fotoğrafta parlaklığı kıstım belli olsun diye çok belli olmuyor ben bunları Görüyordum ama hiç araştırıp sormak aklıma gelmemişti sizce o tarz bi hastalık olabilir mi endişelendim

Eklentiler

• 54D16808-CEE1-4BD8-9C04-6BF3A628ABB8.jpeg
    54D16808-CEE1-4BD8-9C04-6BF3A628ABB8.jpeg
    135,5 KB · Görüntüleme: 93
Doktora götürün en sağlıklı bilgiyi onlardan alırsınız.bizde de yazın buna benzer ufak lekeler çıktı renk pigmantasyonu dedi doktor.ben de endiselenmistim bayağı.takip edecegiz dedi doktorlar 4 farklı doktora gösterdim.ayrica üniversite hastanesine gitmenizi tavsiye ederim normal cildiyeciler bazen anlayamayabiliyorlar.allah sağlık versin yavrularimiza

Doktora götürün en sağlıklı bilgiyi onlardan alırsınız.bizde de yazın buna benzer ufak lekeler çıktı renk pigmantasyonu dedi doktor.ben de endiselenmistim bayağı.takip edecegiz dedi doktorlar 4 farklı doktora gösterdim.ayrica üniversite hastanesine gitmenizi tavsiye ederim normal cildiyeciler bazen anlayamayabiliyorlar.allah sağlık versin yavrularimiza
Ne durumda şuan lekeleriniz.

Ne durumda şuan lekeleriniz.
Ayağinda çıkan geçmişti,bugün yeni fark ettim ki tahminim yeni çıktı çok küçük birkaç tane cikmiş,sanırım güneşten oluyor,çok yoğun güneşte çıkmamasına rağmen.bugin ilk defa erken bir saatte 3 gibi denize girdi,sanırım bugün çıktı.belki belirsiz böyle hani yara olur da kabuk kalkınca altta hafif bir beyazlık olur o şekilde yoğun bir beyazlık ya da leke değil.daha önce çıkanı araştırma Hastanesi'nde gostermistim renk pigmentasyonu demişlerdi,bu da ona benziyor aynı sekilde.sanirim ara ara kızımın bünyesi bunu yapıyor.ya da güneşten dediğim gibi.sizde de mi var

Ayağinda çıkan geçmişti,bugün yeni fark ettim ki tahminim yeni çıktı çok küçük birkaç tane cikmiş,sanırım güneşten oluyor,çok yoğun güneşte çıkmamasına rağmen.bugin ilk defa erken bir saatte 3 gibi denize girdi,sanırım bugün çıktı.belki belirsiz böyle hani yara olur da kabuk kalkınca altta hafif bir beyazlık olur o şekilde yoğun bir beyazlık ya da leke değil.daha önce çıkanı araştırma Hastanesi'nde gostermistim renk pigmentasyonu demişlerdi,bu da ona benziyor aynı sekilde.sanirim ara ara kızımın bünyesi bunu yapıyor.ya da güneşten dediğim gibi.sizde de mi var
Ya ben vintiligoyada razıyım yeter ki nörolojik olmasın. Siz hiç norolojiye goturdunuz mu? Aslında nankörlük yaptığımı dusunuyorum ne insanlar var evlatlarının başında derman bekleyen. Rabbim kimseyi evladiyla sınamasın. Şükür diyip geçmek lazım ama galiba asıl sıkıntı benim beynimde. Tam herşeye alışıyorum yine takinti yapıyorum . Çocuğunuzun bacağındakiler aynı yüzündeki gibi. Yeni çıkanın resmini atar mısınız?

Mesele bunları ne zaman fark ettiniz ve ne zaman geçti ?? Aradaki süreyi hatırlıyor musunuz?

Back