• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşınız yanınızda başka bir kıza bakması ayrılık sebebi midir??

Daha yeniymiş ilişkin.Daha ilk ayınızda bu saygısızlığı yapıyorsa 'esneyen' günleri düşünemiyorum bile:20:

yani direk arkasını dönüp bakmış bir de bu nasıl refleksse ? ayrıca senin yanın da böyleyse sen olmadan nasıl diye düşündürtüyor insanı bence canım.

Bütün erkekler bakar bahanesinin arkasına sığınmamak lazım.
Bakmayan bakmıyor kesinlikle.
İlişkinin daha ilk başında başını çevirip de bakıyorsa sonradan üzülmemek için bence de bitirmek en iyisi.

Erkek olmakla değil de kişilikle alakası var bu bakma olayının. Benimki bakmaz, hatta ben bakıyorum diye kızar hep, ki benim bakmam etrafı inceleme huyumdan geliyor.. Karaktersizliktir öyle bön bön bakmak. Ben şahsen kaldıramam.

Herkes bu dertten muzdarip erkek arkadaşım 1 bucuk senedir beraberim çok şükür tek bir bakış kayması yakalamadım ben çok dikkat ederim buna çünkü.
Hatta ben görür şuna bak ohaaa derim :D Nasıl bir salaklıksa :26: O da saçmalama ne bakıcam der ben olsun olsun baksana ne giymiş yuh derim :27::27:
Yakalasam kaldıramazdım hep yüzüne vurur dururdum , ayrılık sebebi olur mu bilmem ama büyük saygısızlık.

Herkes bu dertten muzdarip erkek arkadaşım 1 bucuk senedir beraberim çok şükür tek bir bakış kayması yakalamadım ben çok dikkat ederim buna çünkü.
Hatta ben görür şuna bak ohaaa derim :D Nasıl bir salaklıksa :26: O da saçmalama ne bakıcam der ben olsun olsun baksana ne giymiş yuh derim :27::27:
Yakalasam kaldıramazdım hep yüzüne vurur dururdum , ayrılık sebebi olur mu bilmem ama büyük saygısızlık.

çok güzel bir mesaj olmuş bu. yeterince açıklayıcı bencede. evet bir erkek kesinlikle yanında sevgilisi bile olmazsa saygı için bakmaması gerekir. hani bu sana saygısnın olmamasını net koyuyor ortaya. açık bir dille anlat ve baktın olmuyor o zaman restini çekersin. bu durumu yapan sen taviz verdikçe ilerde neler yapar...

hayır bide o (şortlu) kızın yanında da sevgilisi varken bakıp bakış atıyo :kkk:
ben eski sevgilimde böyle bi olay yaşamıştım. yeni aldığım elbisenin kısalığından bahsediyoruz bide.. çok kısa giyemezsin diyodu ki bi baktım tam karşımızdan gelen mini ( mini ne kelime yok hatta ) etekli kıza bi bakışı var. O an elini bı hışımla bıraktım gidiyorum ben öküz! dedim. Arkamdan koşuyo herkes bize bakıyo ben defol git falan diyorum :27: tabi uzuun bi süründürmeden sonra barıştım sonra olmucağını anladım en iyisi yüz yüze bitirmek dedim ve buluşmaya çok kısa dediği ( ki çok kısa değil ) elbiseyle gittim. o an ki surat ifadesini unutamıyorum. :52:
Not: Bunu neden anlatma gereği duyduğumu bilmiyorum ama bu tür olaylara sakin kalamıyorumm :kkk:

valla ben yolda bir giderim tanıdğım insanlar gördün de pas vermedin derler, bazen kızlar der ;

ya şu kıza bak saçı böle die dönüp de bakmam, ah ah ama erkekler hak getire açık da giyinsen saçık da fark etmiyor.

Geri dönüp bakması aptallık olmuş bence artık saygısızlığıda geçtim
İlişkin çok yeni o yüzden doğru kararlar verebilirisn diye düşünüyorum :ssz:

düşünüyorum da ben bu insanla nasıl tatile gideyim,nasıl yanında rahat dolaşayım... ilerde evlensek balayımız bile zehir olurdu heralde,şehir hayatında böyleyse ben onu bikinili kızların yanında düşünemiyorum bile....
şimdi ben bu kadar sorun yaptım yaptım diye dikkat edicek kafasını çeviricek,şu saatten sonra ne önemi varki...isterse kafası önde gezsin,bu kırgınlığı telafi edemez.

Bu tür davranışı neden yapmış olabilir,

1-Şortlu kız, seninkinin eski kız arkadaşı olabilir veya bir tanıdığa benzetmiş olabilir.
Çözüm; Üstünde durulmaması gerekir

2-Bir önceki gün bu konudaki hassasiyetini belirtmişsin doğal olarak erkekler kızların bu zayıf noktalarını yakaladıklarında hemen kullanırlar. senin tepkini ölçmek ya da seni kıskandırmak için böyle davranmıştır.
Çözüm; Bunun çözümü yok artık öğrenmiş durumu sürekli tekrarlayacağı bir hareket :26:

3-Erkek arkdaşın gerçekten bir sapık, :27: :27:
Çözüm; ondan hemen ayrılmalısın :52:

bırak böylesini aklı basına gelsin.ne demek bakacak aklından geçirirse bile bırak acıma.....erkeklerden tiksinir oldum bu hareketlerinden dolayı

bakmayan bakmaz diyen arkadaşlar, siz yanında değilken bakmadığından nasıl emin oluyorsunuz?

tanıyorum demeyin sakın, 6 senedir tanıdığımı sandığım insanla çok kötü anılarım var :26:

amacım kafa bulandırmak değil de ben anlayamıyorum belki kimseye güvenim kalmadı ondandır :50:

Back