Saç Uzatma Yöntemleri Vitaminty kullanan var mı arkadaşlar?

ezgii20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2
0
34
Arkadaşlar saçlarım çok kısa uzatmak istiyorum. Vitaminty diye bi ürün var çok garanti veriyorlar kullanan varsa görüslerini yazabilir mi lütfen teşekkürler.

Selam Ezgi, ben bir aydır kullanıyorum çok memnunum. Uzunluğu ve canlılığı fark ediliyor. Yeniden 2 kutu sipariş vereceğim. Bence denemelisin zaten içeriği meyvelerden oluşan bir karışımmış

Selam Ezgi, ben bir aydır kullanıyorum çok memnunum. Uzunluğu ve canlılığı fark ediliyor. Yeniden 2 kutu sipariş vereceğim. Bence denemelisin zaten içeriği meyvelerden oluşan bir karışımmış

Fotoğraf atma şansınız var mı peki?

Dediğiniz gerçekse tabi.

Önceden çektiğim fotoğrafım yok fakat şimdi çektim bir iki hafta sonra yeniden çeker buraya ikisinide yüklerim olur mu canım?

Kızlar önceden çektiğim saçımın açık olduğu fotoğrafım elimde yok fakat şimdi çektim bir iki hafta sonra yine çeker ikisini bir gönderirim olur mu?

Kızlar önceden çektiğim saçımın açık olduğu fotoğrafım elimde yok fakat şimdi çektim bir iki hafta sonra yine çeker ikisini bir gönderirim olur mu?
2 haftaya kadar sitedeki reklamı sağlam yaparız diye düşündünüz sanırım siz ve @ezgii20:kahve:
@ayselma ve @sevdade üyelikleri sonradan mı dahil olacaktı reklam senaryosuna:KK70:

X