• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Vitaminlerim düşük hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Caresiz melek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2019
3
2
1
24
Merhaba! Ben bir bucuk yillik evliyim ...agustos ayinda dusuk yaptim 9 haftalık ,bebegimin kalbinin sesini duymadim gelişmedigi icin öldü ....😔 hayirlisi olsun dedim morelimi bozmamaya calistim
Simdi 4ay gecti ve biz cocuk istiyoruz hastaneye gittik b12 vitaminin ve D vitaminin dusuk dedi ilac faln verdi ama bitti ...basina gelen varsa yazabilirmi yada yardimci olurmusunz

Allah sabırlar versin
benim de 9 haftalık bebeğim kürtajla alındı gelişmediği için. 9 ay sonra tekrar hamile kaldım. Öğrendikten 10 gün sonra düşük başladı. Onu da kaybettim. Genetik testler yaptırdık. Kan pıhtılaşmam çıktı tam sebebi olamyadabilir dendi şu an sebep tam bilinmiyor. Son düşükten 10 ay geçti tedaviye rağmen hamile kalamadım. Bu ay kısmetse aşılama yapılacak.
vitaminler için bilgim yok ama bunları söylemek için yazdım. ARaştırmasını yaptır derim. İnşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız

Merhaba! Ben bir bucuk yillik evliyim ...agustos ayinda dusuk yaptim 9 haftalık ,bebegimin kalbinin sesini duymadim gelişmedigi icin öldü ....😔 hayirlisi olsun dedim morelimi bozmamaya calistim
Simdi 4ay gecti ve biz cocuk istiyoruz hastaneye gittik b12 vitaminin ve D vitaminin dusuk dedi ilac faln verdi ama bitti ...basina gelen varsa yazabilirmi yada yardimci olurmusunz
Eğer başka sorunun yoksa çocuk olmamayla ilgili b12 ve d vitamini ilaçların bittiyse kalırsın

Benim d vitaminim diplerdeydi yengemininde değerleri düşüktü ilaçları bitirdi hamile kaldı. Doktor bana da vitaminler hamileliği geciktirir demişti dişte olan sorun bile hamileliği etkiliyor inan spesifik çok büyük sorunlara gerek olmuyor bazen bebiş olmaması için

Söyle söyleyim size, eşimin b12 ve benim b12 ve D çok çok düşüktü, Dr bana d nin 8 kutu ve b12 in iğne yazdı (dodex değil diğeri baya güçlü. 1000 e kadar çıkartmaya çalıştı) ve ben ve eşim kullandık bu ay. Geçen ay çok degerlenemedik zamanlar hep hasta geçtigi için ama 4 Kasım tuhaf hissettiğim için test yaptım regl den 1 gün ve çift çizgi gördüm. Size de ve eşinize de b12 kontrol edin inşallah yakında güzel haber paylaşırsıniz(Türkçe anadilim değil kasura bakmayın)

D vitamini cok onemli gebe kalmak icin. pko nuz varsa omega da cok onemli. bir de probiotik beslenmek lazimmis. yani alabilirseniz probiotik alamazsaniz boolca tursu, yogurt, salgam suyu, tursu suyu, kefir tuketilmeli.

Back