• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vitamin ve Demir Takviyesi

saresmomy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
7
0
1
30
Merhaba, kullandığınız ve bebeklerinizde sorun yaşamadığınız vitamin ve demir takviyesi olarak ne önerirsiniz? Sağlık ocağından verilen takviyelere pek güvenemiyorum. İçeriği temiz gelmiyor. Bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir?

Merhaba, kullandığınız ve bebeklerinizde sorun yaşamadığınız vitamin ve demir takviyesi olarak ne önerirsiniz? Sağlık ocağından verilen takviyelere pek güvenemiyorum. İçeriği temiz gelmiyor. Bu konu hakkında fikirleriniz nelerdir?
Ben hem d vitamini hem de demiri ocean kullanıyorum Bi sorun görmedim

Bende bu konuyla ilgili başlık açacaktım ki sizin konunuzu gördüm. Biz alerjiden dolayı 6 buçuk aylıkken başladık demire daha 2 hafta oluyor. Bize özel hastanedeki doktorumuz Ferrum marka verdi ama içeriğinde şeker ve başka zararlı içerikler mevcut. Kullanmak istemiyorum içim hiç rahat değil. Ve bebegim kabız oldu. Vitagil almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu onun içeriğinin iyi olduğuna vardım. Ama kaç damla kullanacağım bilmiyorum kilo başına bir damla mevzusu yanlışmış ilacın mg göre degisiyormus. Vitagil kullanan varsa bu konu hakkında bilgi verirse sevinirim. Bebeği kac kg kaç aylık kaç damla kullanıyor diye

Ocean markanın d vitamini iyiymiş ama demir ilacının içeriği iyi değilmiş kaç gündür bunları araştırıyorum

Back
X