- 25 Eylül 2016
- 205
- 179
2. seans kontrol seansı ufak rütuşlar yapılıyor, cildi soyma işlemi zaten bitmiş oluyor dolayısıyla sadece göze batan yerlere yine vitamin enjeksiyonu yapılıyor. Bugün yine oradaydım son kontrol seansıydı, fotoğraflarım çekildi önceki haliyle karşılaştırmak için. İnanın resmen mucize diyorum. Fotoğraf bana ait hiç rütuş yok ve aynı ışığı bulmak için de uğraştık. Kliniğin adı Linemed bu arada düşünenler olursa. Bundan sonra kesin her yıl yaptırırım bunu.
Merhaba
Cildiniz muazzam görünüyor.Şu anda durum nedir? Bu cilt bu görüntüyü hala koruyor mu merak ediyorum.Bende Seldie’ye gidiyordum,inanılmaz güzel açıyorlar gözenekleri ve ne yazıkki bende bir t bölgesi durumu var ,siyah nokta oluşumu çok malesef ve önce onlardan kurtulmam gerekiyor bu sebepten seldie’ye gideyim mi diye düşünüyorum bir paket alıp 4 seanslık mesela,ama bir muhteşem ikili diye antiaging destekli bir bakımları var fakat çok pahalı neredeyse 5bin tl.benim eşim geçenlerde saç ekimi yaptırdı o bile 2000tl .Kalıcılığı olmayan ,her sene yenilenmesi gereken bir bakıma 5000tl çok geliyor açıkçası.Bu yüzden Linemed’i düşünmüştüm o da 1000tl ve kırışıklıklar üzerinde çok çok etkili biliyorum ama cilde iyi bir temizlik yapmadan kırışıklık bakımı benim içime sinmiyor.burnumda çenemde siyah noktaları görmek istemiyorum çünkü o işlem sonrası.siz ne tavsiye edersiniz?