- 25 Şubat 2008
- 770
- 296
Kızlar uzun süredir merak ettiğim vitamin detox uygulamasını bugün yaptırdım. Etiler’de bir merkez yapıyor. Dermaterapiye benziyormuş yalnız daha hafif bir versiyonu gibiymiş daha önce yaptıran varsa belki bilir, ben onu da yaptırmamıdığım için bir fikrim yok. Önce çok ince kanülleri olan bir makineyle açılan micro kanallardan cilde sıvı vitamin yediriliyor dermaroller gibi. Sonra da, bende ince gülme çizgileri oluşuyordu yanaklarımda, oralara iğneyle yine çeşitli vitamin ve mineraller enjekte edildi. İçeriğini bilmiyorum ama diğer cilt için kullandıkları Dr Dermiss diye bir markaydı. İnstagramda çok güzel önce-sonra resim ve videolar var. Bakalım ben de merakla sonucu bekliyorum. 2 kür şeklinde yapılıyormuş. Bugün sadece ilk günkü yapıldı. 2. kürde hydrafacial da yapılacak. Şu an inanılmaz kırmızılık ve yanma var. Cildim kupkuru oluyor anında. Bepanthol, hametan ve güneş kremi kullanın dediler. Başka kremler de vardı onları henüz almadım. Gelişmeleri yazacağım. Buraya instagram hesabından aldığım bir resmi yüklüyorum fikir vermesi adına. Benim de önce sonram böyle olur umarım :)