Vita yağ

atractive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
8.450
40
0
Bursa
hatırlayanınız var mı?
çocukluğumda koca tenekeyle alınırdı bizim eve sarı ambalajlı ekmeğime annemin vita yağ sürüp beni sokağa oynamaya gönderdiği günleri hatırlıyorum da
o yağın tadı bir başkaydı ya böyle sapsarı pütürlü bişidi ve kokusu çok güzeldi
anılarım depreşti çok fena
keşke gene çıksa vita yağ hemen alırdım:16:
$vi.webp

Son düzenleme:
bu markanın saksı olarak kullanıldığını görmüştüm sadece, tadını tuzunu bilmem, ama annem geçen sene bulup almıştı. diasa dan almış annem, sordum şimdi.

bu markanın saksı olarak kullanıldığını görmüştüm sadece, tadını tuzunu bilmem, ama annem geçen sene bulup almıştı. diasa dan almış annem, sordum şimdi.

zaten az önce sitesine baktım da uçtum sevinçten duarım kabul oldu demek tekrar üretimdeyiz gibi bişi yazmışlar sitesinde:32:
ben alışveriş için gittiğim diğer marketlerde görmedim demek diasada var bir bakayım oraya da
annene sor bakim gene aynı mıymış tadı tuzu eskisi gibi mi anne de :)bir de gene aynı teneke kutuda mı ki:26:
bu arada anneciğine selamlar ellerinden öperim:54:

gece gece canım yağ çekti bak :56::56:

benim ne zamandır da canım vita yağ çekiyor:27:
geçenlerde annişkomla da sohbetini ettik dedim küçükken böyle bir yağ vardı diye
annemde dedi çok bereketliyydi şimdi ki margarinler gibi minicik olmadığından koca tenekeyi herşeye kullanabiliyordum kurabiyelere ,keklere pastalara falan dedi
hakikaten öyle ama şimdi bir margarin alıyoruz pasta böreklik tek kullanımlık oluyor:31:

ben de vita yağa yetişemeyenlerdenim yaşım 32.küçüklüğüme dair hatırladığım yağ sana. şimdi nostalji paketlerle satılıyor ya mavili beyazlı işte o. ama bu vita yağı annmeden hep duyarım. kurabiyesi,poğaçası çok güzel olurdu diye

ben de vita yağa yetişemeyenlerdenim yaşım 32.küçüklüğüme dair hatırladığım yağ sana. şimdi nostalji paketlerle satılıyor ya mavili beyazlı işte o. ama bu vita yağı annmeden hep duyarım. kurabiyesi,poğaçası çok güzel olurdu diye

nasıl yetişemedin vita yağa ki yaşın 32 olduğuna göre senin çocukluğunda da olması lazım
benim yaşım 24 ama benim çocukluğumda vardı vita yağ yani ben yetiştiğime göre sizin zamanınızda da olması gerekir diye düşünüyorum yani:26:

hatırlayanınız var mı?
çocukluğumda koca tenekeyle alınırdı bizim eve sarı ambalajlı ekmeğime annemin vita yağ sürüp beni sokağa oynamaya gönderdiği günleri hatırlıyorum da
[AACH=CONFIG]664644[/ATTACH]
vita yağın tadını bende bilmiyorum.bizde küçükken sana alırdık bir arkadaşın dediği gibi.bizim buralarda makro market var. geçenlerde görünce dikkatimi çekmişti demek tekrardan gelmiş diye.konunu görünce aklıma geldi.
sizin oralardada makromarket varsa bakabilirsin belki.
bende hep başkalrında saksı olarak görmüştüm.yani biz kullanmadık hiç

hatırlayanınız var mı?
Eki Görüntüle 664644

bende hatırlıyorum hatta yağ deyince hemen aklıma gelir ama tam tersi olarak kocaman bitmek bilmez hiç sevmezdim :1:

kokusu çok ağır gelirdi bitse artık derdim hep annem için dolabın baş tacıydı tabi bitse de yenisi gelirdi :1:

ay evet vita yağ, görünce benimde çocukluğum geldi aklıma biraz çocukluğuda aşmıştık galiba,o 1 kg lık ve 2 kg lık vardı evet ama birde 18 kg lık büyük tenekelerde vardı istediğin kadar tarttırıp alabiliyordun ,kokusu güzeldi ama,,bide urfa yağı vardı galiba yine sarı tenekede tere yağı yani, o pahalıydı sanıyorum baya...

Hatırlayamadım ben bunu ama. Dün bu konuyu gördüm. Bugün bi baktım annem bundan almış :53::53:

Daha önce yedim mi hiç bilemiyorum. Ama patates haşlamasıyla güzel gitti. Değişik kombinasyonlar deniycem :52:

zaten az önce sitesine baktım da uçtum sevinçten duarım kabul oldu demek tekrar üretimdeyiz gibi bişi yazmışlar sitesinde:32:
ben alışveriş için gittiğim diğer marketlerde görmedim demek diasada var bir bakayım oraya da
annene sor bakim gene aynı mıymış tadı tuzu eskisi gibi mi anne de :)bir de gene aynı teneke kutuda mı ki:26:
bu arada anneciğine selamlar ellerinden öperim:54:

yine aynı teneke kutuda, güzel olmasaydı annem kullanmayı keserdi zaten, hala kullanamıyor çünkü ben zeytin yağı kullan diye baskı yapıyorum :1:

Hatırlayamadım ben bunu ama. Dün bu konuyu gördüm. Bugün bi baktım annem bundan almış :53::53:

Daha önce yedim mi hiç bilemiyorum. Ama patates haşlamasıyla güzel gitti. Değişik kombinasyonlar deniycem :52:

afiyet olsun bebek:1:
hemen beni hatırladın dimi o an işte bu konu geldi aklına:27:
benim aklıma çocukluğum geliyor yahu büyüdükçe çocukluğumu anımsıyorum sanırım ondan kötü oluyorum bi duygusallaşıyorum çocukluğumda ki şeyleri görünce

afiyet olsun bebek:1:
hemen beni hatırladın dimi o an işte bu konu geldi aklına:27:
benim aklıma çocukluğum geliyor yahu büyüdükçe çocukluğumu anımsıyorum sanırım ondan kötü oluyorum bi duygusallaşıyorum çocukluğumda ki şeyleri görünce

Ayy gorunce cok komik oldu valla. Anaa :53: ama atros. Anne sen nasil ya felan gibi salaklastim :52:Bir onceki aksamda ben gittim markete senin aldgn pinar sutten vardi nostaljik olandan. Atrosun sutu diye aldim :52:
Korkuyommm senden :18:

Ayy gorunce cok komik oldu valla. Anaa :53: ama atros. Anne sen nasil ya felan gibi salaklastim :52:Bir onceki aksamda ben gittim markete senin aldgn pinar sutten vardi nostaljik olandan. Atrosun sutu diye aldim :52:
Korkuyommm senden :18:

atroşun öper seni mucksss:54:hihihihi korkma gııı 6. hislerim deevreye girmiş işte kalp kalbe karşı hayatım:9:
annen de demedi mi atroş ne kız diye:9:ellerinden öperim anneciğinin:54:
ama sütü görüncede bir duygulanmıştım yarında jelibon al bu aralar da çocukluğumda ki ayıcıklı jelibonlara sardım:32:

Nerden aklına geldi şimdi bu vita yağları :) Ananemler kullanırdı hatırlıyorum çocukluğuma gittim resmen :)

Bende 23 yaşındayım hatırlıyorum kızlar valla belki güneydoğuluyum gaziantepte geçti çocukluğum ondandır orada kullanılırdı annem ekmeğe sürer üstünede reçel süredi migrosun nostalji serisinden aldım dün ailecek duygulandık tadı ve kokusu aynı bu arada.
kuzenim 30 yaşında o hatırlamıyor ama oda izmirde doğdu büyüdü :)
komşumuza gösterdik hatırlıomusun diye oda yozgatlı orada hâlâ kullanılıyormuş köylerde :)
Neyse akşama hamur işi yapıcaz annemle bu yağla bakalım aynı tadı hatırlayacakmıyız

Back
X