Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bende de vita malt bir işe yaramadı.İçerken neredeyse çıkaracaktım tadı iğğrençç.Ayrıca kilo yapıyor o içecekler.İçinde çok şeker olduğundan kilo yapıyormuş.Eğer benim için problem değil diyorsan vita malt yerine promalt alabilirsin.Ama içlerinde en etkili ve kilo yapmayan süt arttırıcı Humana Steel Tee[/B] .Benim 3 aylık oldu kızım doğduğundan beri kullanıyorum 6 kutu falan bitirmişimdir.Tadı da çok güzel.Günde 3-4 fincan iç ve farkı gör Alkolsüz bira yada malt içecekleri içebilirsin yanında.