Geçmiş olsun. Siz de mi aynı ilaçtan kullandınız? Kullandıysanız kilo yaptı mı sizde ve kistiniz kaç cm?Birakinca diyetler verirsin, bence kistin kuculdugu icin sevinmelisin... Keske benimkide kuculse
Bende baska bi dogum kontrol hapi kullandim ama iki hafta adet gorunce doktor menopoz olmam icin igne vurdu. Kistimde kuculme.falan olmamis o surec icinde. Benim kistim 5 cm. Ben kilo falan alamadim cunku bende ic bulantisi falan yapti ilaclar, bide nerdeyse bir aydir adet goruyorum oda erkiliyo tabi. Simdi sukur adetim bitti, uc dort ay gelmemesi lazim normalde. Sanada gecmis olsun. Benim bildigime gore ilaci birakinca bazi kilolar gidio kendiliginden, geri kalanida diyetle verebiliuosun, ama kullandigi surece yedigine dikkat ettigi halde kilo alanlar cokGeçmiş olsun. Siz de mi aynı ilaçtan kullandınız? Kullandıysanız kilo yaptı mı sizde ve kistiniz kaç cm?
Allah tez zamanda önce sizlere sonra bana şifa versin. Gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. Ben 6 gün önce regl oldum. Normalde visanne kullanırken olunmuyordu sebebi nedir ki? İlaca başlamadan evvel 3-4 gün sürüyordu reglim. Bu sefer dediğim gibi 6. gün, normal seyrinde sanki ama acaba kist mi eriyor yoksa normal reglim mi bilemedim. Çünkü önceden tarihleri farklıydı.Bende baska bi dogum kontrol hapi kullandim ama iki hafta adet gorunce doktor menopoz olmam icin igne vurdu. Kistimde kuculme.falan olmamis o surec icinde. Benim kistim 5 cm. Ben kilo falan alamadim cunku bende ic bulantisi falan yapti ilaclar, bide nerdeyse bir aydir adet goruyorum oda erkiliyo tabi. Simdi sukur adetim bitti, uc dort ay gelmemesi lazim normalde. Sanada gecmis olsun. Benim bildigime gore ilaci birakinca bazi kilolar gidio kendiliginden, geri kalanida diyetle verebiliuosun, ama kullandigi surece yedigine dikkat ettigi halde kilo alanlar cok
Vallaha bu kist oldugundan beri o kadar sacma seyler oluyoki adetimde falan, hic yasamadigim seyler, migde bulantisi, degisik degisik agrilar, adet duzensizligi. Herseyi etkiliyo bu kist. InsAllah hepimiz sifa buluruz. Bu ilac sana iyi geliyosa devam et, yaninda spor yap ve yemegini azaltAllah tez zamanda önce sizlere sonra bana şifa versin. Gerçekten çok sıkıntılı bir süreç. Ben 6 gün önce regl oldum. Normalde visanne kullanırken olunmuyordu sebebi nedir ki? İlaca başlamadan evvel 3-4 gün sürüyordu reglim. Bu sefer dediğim gibi 6. gün, normal seyrinde sanki ama acaba kist mi eriyor yoksa normal reglim mi bilemedim. Çünkü önceden tarihleri farklıydı.
Bilmiyorum daha ne kadar az yiyebilirimVallaha bu kist oldugundan beri o kadar sacma seyler oluyoki adetimde falan, hic yasamadigim seyler, migde bulantisi, degisik degisik agrilar, adet duzensizligi. Herseyi etkiliyo bu kist. InsAllah hepimiz sifa buluruz. Bu ilac sana iyi geliyosa devam et, yaninda spor yap ve yemegini azalt
Ilac ictigin surece kuculuyo olabilir bilmiyorum. Sen ilaci sureklimi kullaniyosun yoksz yedi gun bosluk varmi? Benim bildigim bu kist regl ile birlikte buyuyoBilmiyorum daha ne kadar az yiyebilirim:) inşaallah kurtuluruz bu dertten. Kist kanama ile küçülüyor değil mi? Kendimi umutlandırıyorum regl ile birlikte kistin de erime ihtimaliyle. Mümkün mi acaba kanama ile erimesi.
İlacı sürekli kullanıyorum hiç ara vermeden. İçmediğim gün olmuş olabilir mi bilmiyorum ama hep içiyorum. Çok şaşırdım normal bir şekilde regl olmama. İlk kullandığım Zamanlar da sürekli kanama olmuştu o Zaman doktora gittiğimde 5 Cm'den 3 Cm'ye düştüğünü öğrendim. O yüzden umutlanıyorum ama dediğiniz gibiyse çok kötü olur yaIlac ictigin surece kuculuyo olabilir bilmiyorum. Sen ilaci sureklimi kullaniyosun yoksz yedi gun bosluk varmi? Benim bildigim bu kist regl ile birlikte buyuyo
Bende senin ilacina benzer bi ilac kullandim galiba canim, acaba devammi etmem lazimdikii. Ben bi bucuk ay kullandim, basta regl olmadim sonra i'i hafta cok kotu agrili regl.oldum ve biraktim ilaci. Belki sabir etseydim biticekmiydi kanamalar?İlacı sürekli kullanıyorum hiç ara vermeden. İçmediğim gün olmuş olabilir mi bilmiyorum ama hep içiyorum. Çok şaşırdım normal bir şekilde regl olmama. İlk kullandığım Zamanlar da sürekli kanama olmuştu o Zaman doktora gittiğimde 5 Cm'den 3 Cm'ye düştüğünü öğrendim. O yüzden umutlanıyorum ama dediğiniz gibiyse çok kötü olur yaartık kullanmak istemiyorum bu ilacı. O kadar bozuldu ki vücut dengem.
Doktor kontrolünde bırakmadın mı yani? Bu ilaç uzun süre kullanımda etki ediyormuş. Kistimin 3 cm olduğunu görünce doktorum 3 ay kadar daha devam edeceğiz dedi o yüzden mecburen kullanmaya devam ediyorum ve umut ediyorum ki bu regl kanamaları ile birlikte kistim de eriyip gitsin :)Bende senin ilacina benzer bi ilac kullandim galiba canim, acaba devammi etmem lazimdikii. Ben bi bucuk ay kullandim, basta regl olmadim sonra i'i hafta cok kotu agrili regl.oldum ve biraktim ilaci. Belki sabir etseydim biticekmiydi kanamalar?
Doktorum birak dedi, igne vurduralim dedi, bende yok demedim vallaha bikmistim kanamalardan falan. Insallah iyice yok oljr seninkide. Benim.haziran sonunda mr kontrolum var bakalim nolucakDoktor kontrolünde bırakmadın mı yani? Bu ilaç uzun süre kullanımda etki ediyormuş. Kistimin 3 cm olduğunu görünce doktorum 3 ay kadar daha devam edeceğiz dedi o yüzden mecburen kullanmaya devam ediyorum ve umut ediyorum ki bu regl kanamaları ile birlikte kistim de eriyip gitsin :)
İnşaallah kurtuluruz bu sıkıntıdan. Çok geçmiş olsun. Haziran da her şey yolunda çıkar umarım.Doktorum birak dedi, igne vurduralim dedi, bende yok demedim vallaha bikmistim kanamalardan falan. Insallah iyice yok oljr seninkide. Benim.haziran sonunda mr kontrolum var bakalim nolucak
Çok çok geç gördüm mesajı kusuruma bakmayın. Visanne'yi 6 aya yakın kullandım. En son gittiğimde doktorum kistin tamamen YÖK olduğunu söylemişti. O ay reglim çok normal olmuştu fakat sonraki ay yine aşırı sancı ve düzensiz adet kanaması sebebiyle doktora gittim kist olduğunu fakat basit yapıda olduğunu söyledi. Soğan kürü önerdi ilaç filan yazmadı. Kürü de uygulamadım çünkü düzenli bir şekilde uygulamak gerekiyor. Düzenli uygulamadığım için etki görmedim. Şu an ne durumda bilmiyorum geçen ay gittiğimde basit kist olduğu söylendi adet sancım için 4 ay kullanmak üzere bir ilaç verdi doktor. Şu an onu kullanıyorum. Bu kistlerden tamamen nasıl kurtulunur bilmiyorum. Umarım sizde ilaç kalıcı olarak işe yaramıştır. Çok geçmiş olsun.Kızlar 4aydır visanne kullanıyorum. Kistim 5cm idi bugün ultrosona girdim hala 5cm, küçülmemiş yıkıldım( bu ilaç ne zaman etki etmeye başlar, umudum vardı ama bu sonuç beni çok üzdü acaba daha erkenmi? Etkisini göstermemiş olabilit mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?