N narkhosis Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2015 53 6 86 37 5 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi narkhosis #1 1 kutuyu bitirdim ikincinin yarisindayim ve kanamasiz gecirdigim gun sayisi 2 sadece.bu normal mi arkadaslar?
1 kutuyu bitirdim ikincinin yarisindayim ve kanamasiz gecirdigim gun sayisi 2 sadece.bu normal mi arkadaslar?
Ecrin kaan Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2016 76 14 8 37 22 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi narkhosis #2 narkhosis .!.: 1 kutuyu bitirdim ikincinin yarisindayim ve kanamasiz gecirdigim gun sayisi 2 sadece.bu normal mi arkadaslar? Genişletmek için tıkla... Ben bir haftadır kullanıyorum bu ilacı. Sende bi gelişme var mı canım. Bir de şunu merak ediyorum kutu bitince 7 gün ara vermeden direk ikinci kutuya geçiyoruz değil mi .bilgilendirirsen sevinirim.rabbim herkese şifa versin inşallah
narkhosis .!.: 1 kutuyu bitirdim ikincinin yarisindayim ve kanamasiz gecirdigim gun sayisi 2 sadece.bu normal mi arkadaslar? Genişletmek için tıkla... Ben bir haftadır kullanıyorum bu ilacı. Sende bi gelişme var mı canım. Bir de şunu merak ediyorum kutu bitince 7 gün ara vermeden direk ikinci kutuya geçiyoruz değil mi .bilgilendirirsen sevinirim.rabbim herkese şifa versin inşallah