6 aydır kullanıyorum .üstte yazmıştımVisanne kullanıyor musun
Anladım canım peki faydasını gördün mü6 aydır kullanıyorum .üstte yazmıştım
1 cm küçüldü . Adet olmadığım için (lekelenme hariç) ağrım sancım yok .Anladım canım peki faydasını gördün mü
Ca nız kaç1 cm küçüldü . Adet olmadığım için (lekelenme hariç) ağrım sancım yok .
İnan hiç hatırlamıyorum.Ca nız kaç
Peki ilaç kullanırken herhangi bir vitamin vs takviye aldınız mıİnan hiç hatırlamıyorum.
Canım senin ca125 kaçPeki ilaç kullanırken herhangi bir vitamin vs takviye aldınız mı
Hayır almadım. Almak mı gerekiyormuşPeki ilaç kullanırken herhangi bir vitamin vs takviye aldınız mı
Yumurtalık kalitesi azalmaması açısındanHayır almadım. Almak mı gerekiyormuş
Doktorum hiç söylemedi . Gittiğimde bi sorayım bari .Yumurtalık kalitesi azalmaması açısından
Ca125 değerin kaç canım6 aydır kullanıyorum nerdeyse. Zararlı olduğunu kim söyledi ?
Amaç kistleri baskılamak büyümesini engellemek .ama benim kistlerim 1 santim kadar küçüldü . Yan etkileri kötü ama .
Merhaba benim bel kasık bacağa yayılan ağrım ve kanamalı akıntım var yaptırmadığım şey kalmadı 3.3 cmlik hemorajik kist olduğu söylendi,acaba sizin de böyle kanama geliyor muHemorajik lezyon (endometrioma) olarak yazıyor
Benim kasık ağrılarım var bende genelde kahverengi akıntı geliyor siz herhangi bir ilaç kullanıyor musunuzMerhaba benim bel kasık bacağa yayılan ağrım ve kanamalı akıntım var yaptırmadığım şey kalmadı 3.3 cmlik hemorajik kist olduğu söylendi,acaba sizin de böyle kanama geliyor mu
Merhaba ben kullandım 6 ay. Şimdide durdurdum 3 gündür içmiyorum. İlk baslarida baya bı psikolojim bozulacak soyliyim. Göğüsde ağrılar olcak. Cinsel istek kaybı vs .Merhaba arkadaşlar doktora gittiğimde sağ yumurtalıkta 38*35 mm çikolata kist olduğu çıktı bekarım bu arada bi kaç sene evliliği düşünmüyorum. Doktor bana visanne ilacı önerdi bu ilacı kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ne gibi etkileri vardır kisti küçültürmü vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?