• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

visanne kullanan arkadaşlar lütfen yardımm :(

buseltn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
541
152
103
32
İstanbul
sol over kistim dolayısıyla yaklaşık 20 gündür visanne adlı ilacı kullanıyorum yanlız normalde 5 günde biten adet dönemim bugün 9. gün olmasına rağmen devam ediyor aynı durumu yaşayan oldumu ? :(

Cnm ben kullandım ama ilk ay normal geldi sonra benim kesildi amaç da bu zaten...9 gün sürmesi tuhaf ama bünyeden bünyeye değişiyor etkileri. 9 günden sonra leke leke geliyorsa ilacın içinde yazıyor lekelenme yapabilir diye bu onun yan etkisi...kullanmayı bırakma öteki ay kesilir yada az adet olursun cnm. geçmiş olsun

Ben 20 gün adet gördüm o ilaç yuzunden .oyle yoğun değilse sorun etme ama aynı yogunlukta devam ediyorsa doktora git

Merhaba,bende de çikolata kisti vardı.Visanneyi kullanmamı soyledi doktorum.28 gün kullandım.Kistim duzelmisti.Biraktim ilacı fakat adet olamayıyorum 14 gün geciktim ilk kez.Bu konuda bilgisi olan var mı?

Arkadaslar ben de visanne kullaniyorum ve adettrn kesildim hic adet olmadim basladigimdan beri cocuk sahibi de olmak istiyoruz ne kadar surer bilmiyorum visanne kullanirken de hamile kalabilirsin dedi doktor ama adet olmayinca nasil hamile kalinir ki

Arkadaslar ben de visanne kullaniyorum ve adettrn kesildim hic adet olmadim basladigimdan beri cocuk sahibi de olmak istiyoruz ne kadar surer bilmiyorum visanne kullanirken de hamile kalabilirsin dedi doktor ama adet olmayinca nasil hamile kalinir ki
Canlı ornegi olarak kendimi gosterebilirim :D

Valla ben hicbirini bilmiyodum adet gormedigim icin dogal olarak:KK70: hazlranın ilk haftası ilaca basladım temmuzun ilk haftası gibi bıraktım temmuzun 22sinde hamile kalmısım:KK70:
Darisi basima Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Back