- 31 Mart 2020
- 309
- 166
- 53
- Konu Sahibi cakiltasi061
Merhaba arkadaşlar eşim kovid hastasiydi 14 gün karantina da kaldı bikac gün de fazla durdu test oldu ve negatife döndü darısı tüm hastalara 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsunGözünüz aydın
Allah butun hastalara sifa versin İnsallah
Of of, yeniden en bastan mı takacaklar?Çok geçmiş olsun. Allah tekrarını göstermesin. Çok zordur. Benim iki saat oluyor 5 yıllık implantim vidasiyla beraber düştü. Dişçiye gitmem gerek ama kara kara düşünüyorum napacagim diye. Konuyla alakasi yok ama bulaşmasından korkuyorum.
Ay ınsallah inşallahGözünüz aydın, geçmiş gitmiş olsun.
Ne güzel cümle başlığınız.
Bir gün aynı cümleyi Sağlık Bakanı'nın tweetlerinde de görmeyi diliyorum![]()
Netten araştırdığıma göre kemik takviyesi yapıp yeniden takiliyormus. Bazılarında ise yeniden takmak bile mümkün olmuyormuş. Anlamadım ki nasıl çıktı o. Iyiydi yani hep.Of of, yeniden en bastan mı takacaklar?
Acaba vucut mu attı, bazı vucutların attıgı soylenıyor mesela spıral falan kabul etmeyen vucutlar da varmıs. Yenıyse belki sana uygun degıldır? Eskıden beri varsa hekim onu halleder.Netten araştırdığıma göre kemik takviyesi yapıp yeniden takiliyormus. Bazılarında ise yeniden takmak bile mümkün olmuyormuş. Anlamadım ki nasıl çıktı o. Iyiydi yani hep.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimGözünüz aydın, geçmiş gitmiş olsun.
Ne güzel cümle başlığınız.
Bir gün aynı cümleyi Sağlık Bakanı'nın tweetlerinde de görmeyi diliyorum![]()
Tesekkürlerr lilililiiiiVaay hadi maşallah gecmis olsun tililili![]()
Yok beş yılı geçmişti yeni değildi. Keşke daha uygun bir zamanda gitseydi. Ben gittiğine değil de niye bu zamanı beklediğine yandım daha çok:)Acaba vucut mu attı, bazı vucutların attıgı soylenıyor mesela spıral falan kabul etmeyen vucutlar da varmıs. Yenıyse belki sana uygun degıldır? Eskıden beri varsa hekim onu halleder.
Anladım ben seni, Dıslerımı yaptırdım bende bu sene. Tam dıslerım bıttı, bu virus peydah oldu. Gene vardı ama tr de henuz duyulmamıştı.Yok beş yılı geçmişti yeni değildi. Keşke daha uygun bir zamanda gitseydi. Ben gittiğine değil de niye bu zamanı beklediğine yandım daha çok:)
Evet canim iki kez spiral taktırdım ikiside düştü.Hemde çok fazla ağrıyla.Vucudum kabul etmiyor şaka gibiAcaba vucut mu attı, bazı vucutların attıgı soylenıyor mesela spıral falan kabul etmeyen vucutlar da varmıs. Yenıyse belki sana uygun degıldır? Eskıden beri varsa hekim onu halleder.
Bunu duymustum bir arkadasımın basına geldı, vucudu kabul etmemıstı.Evet canim iki kez spiral taktırdım ikiside düştü.Hemde çok fazla ağrıyla.Vucudum kabul etmiyor şaka gibi