Vipdükkan rezilliği

Cansu2103

Ruh ikizim ♥
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
707
2
Arkadaşlar 8 aralıkta bir sipariş verdim son teslimat tarihi 20 aralık olmasına rağmen 4 gün geçti hala kargolanmadı. Arıyorum o gün gelir şu gün gelir , gelen birşey yok. ve bu siteden alışveriş yapıp aynı duruma düşen birçok kişi gördüm aklınızda bulunsun kızlar buradan alışveriş yapmayın..

Evet geç gönderiyorlar
Benim acil bişey olmadığı için arayıp sormadım ama geldi yani hemde çok beğendimm ....

evet benimde bir siparişim 3 gün geç gelmişti ama geliyo yani...mail atıp sorsaydın canım cevap veriyorlar mutlaka,

aynen bende bu ay siparişimi 4 aralıkta vermiştim aradım yılbaşı nedeniyle yoğunluk olduğunu en yakın zamanda göndereceklerini söylediler 22aralıkta geldi.daha önce böyle olmamıştı belirtilen tarihte gelmişti

hele şükür benimkide geldi bugün..
sadece yılbaşında olmuyormuş böyle geçikmeler , sürekli geç gönderiyolarmış :S

bende 3 kez sipariş verdim bu siteden 3ünde de tam zamanında geldi şans sanırım :26:
ama kargo firmasından kaynaklanıyor da olabilir ki büyük ihtimal de öyledir başka siteden alışveriş yaptığımda geldi bu başıma kargoyla alakalı olması yüksek ihtimal bence genelde aynı kargo şirketiyle çalışıyor siteler :44:

Son düzenleme:
bu konuda trendyol ve markafoniyi tek gecerim hele trendyol hep once gonderir vipdukkandan bende bu yuzden birsey almadım cok fazla elestiri vardı

Son düzenleme:
bu konuda trendyol ve markafoniyi tek gecerim hele trendyol hep once gonderir vipdukkandan bende bu yuzden birsey almadım cok fazla elestiri vardı

kesinlikle katılıyorum sana trendyol ve markafoniden şaşmıcaksın , ilk defa vipdükkandan alışveriş yaptım son olur herhalde

Vipdükkanı asla tavsiye etmiyorum, bluz istemiştim, 2 adet gözlük geldi...telefonlarına çıkmıorlar...gözlğkleri yolladım benim bluzlarım gelene kadar göbeğim çatladı...Uzak durun vipdükkandan...

bende vip dükkanı kesinlikle tavsiye etmiyorum 20 ocakta teslim edilmesi gereken bluzum daha hala gelmedi

Kesinlikle vip dükkanı tavsiye etmiyorum iki ürün aldım ikisinide iade ettim ikisinide iade almadılar.ayakkabımı orjinal faturamı gönderdiğim halde göndermedin dediler ve 20 gün sonra geri postaladılar.20 günde anladılar orjinal faturanın olmadığını.bir daha alışveriş yapmam kimsede yapmasın çok kötü bir site

şikayetvar.co m diye bi site var oraya yazın bence şikayetinizi... bizhangi siteden alışveriş yapcaksak önce ordan araştırıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…