vip dükkan şikayet:(((( Vipdükkan kapandı

negrohaven

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
90
2
vip dükkandan alışveriş yaptım.kredi kartımdan alışveriş tutarı çekildi. ve ben yarım saat içinde vazgeçip alışverişi iptal ettirdim. paramı hesabıma geri yüklemediler.2 aydır yüklemelerini bekliyorum.tüketici haklarından hakkımı aramak istiyorum.benim durumumda olanlar var mı?

Son düzenleme:
Facebook taki sayfalarında duvarına yaz. Orada bari utanıyorlar da... Hatta biraz incelerseniz bu konuda yalnız olmadığınızı anlayacaksınız.

sakın kimse alışveriş yapamasın arkadaşlar paramı iade alamıyorum ürünleri gelmiyor sakın kimse alışveriş yapamasın benden söylemesi insanlarla dalga geçiyorlar iletişim kuramıyorsun lütfennn dikkat edin

Arkadaşlar sakın sakın vip dükkandan alışveriş yapmayın.! Benim siparişlerim gelmedi param iade edilmedi. Müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşılmıyor. Müşteri hizmetleri telefonda beni yarım saat bekletip telefonu kapattılar,maillerede cevap verılmıyor. Yani hayal kırıklığı ve zarar yasamak istemıorsanız bu siteden alışveriş yapmayın benden söylemesi!!!

Her sabah pc başına oturup vip dükkanı açarım onlarca ürün aldım bir kez 30 tl lik bir siparişimi iptal ettim onuda parapuan olarak tanımlatıp başka ürün aldım henüz hesabıma iade istemediğim için bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım.Zaten konu para iadesine gelince bütün alışveriş siteleri vurdumduymaz oluyor parayı geri vermeyip harcatmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Vip dükkan ile yaşadığım tek sorun dükkan kaynaklı melisita genç büyük beden tam bir fiyasko 50 beden olarak gönderdikleri ürünleri inanamayacaksınız ama 40 beden giyen kardeşim giyiyor resmen düdük gibi kalıpları ürünler elime geçince şok yaşadım yani vip dükkandan bir daha asla büyük beden almam.

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsin onları ........ kaç aydır iade yapamadılar 35 dk bekledim sonra telefon kapandı eğer açsalar ağzıma gelen her küfürü edicemm mandalar :mad: coooooooooooooooooooook sınırlıyımmm gerızekalılar aptallaarrrr

paramı 1 aydır iade alamıyorum.. zehir zıkkım olsun! site batmış zaten face deki sayfada kapatılmış. geçen gün 1 saat telefonda bekledim zınkkkk kapandı! benim gibi bir sürü insan war.. şikayette bulundum ilgili heryere ne olacak bakalım pek umudum yok ama

vip dükkan kapanmış. Ne internet adresine, ne facebook adresine ulaşılamıyor. Benim gibi iade bekleyenler paraların üzerine 1 bardak soğuk su içecek sanırım. Benim de 15tl iadem vardı 4-5ay beklettiler. Ben iade etmelerini bekledim inatla mail vs yazdım. Sonra 15tl lik indirim kuponu düzenlemişler, 10tlsini bir alışverişte kullanıp 5i için alacak birşey beğenemediğimden bırakmıştım. Bırakış o bırakış:) Neyse ki küçük tutarlar ama binlerce insanın 5,10,20 tl sini alıp gittiklerini düşününce....

millet ne pralar kaptırmış.. 200 den tut 500 e kadar.. üstelik firmalar a daha fazla.. bizim paralar çerez yani onlara göre..
başka bir isimle alışveriş sitesi kuracaklarmış bir tane de mevcutmuş zaten. markamarka.com bilginize :KK47: :KK47:

millet ne pralar kaptırmış.. 200 den tut 500 e kadar.. üstelik firmalar a daha fazla.. bizim paralar çerez yani onlara göre..
başka bir isimle alışveriş sitesi kuracaklarmış bir tane de mevcutmuş zaten. markamarka.com bilginize :KK47: :KK47:

200,500 değil 20bin 30bin tl kaptıranını okudum şimdi. Ancak alışveriş yapanlardan değil ürün tedarikçilerinden. Ürünlerini alıp satıp(aslında satıyormuş gibi yapıp göndermeyip) onların da paralarını vermemişler. Ee ne olacak bu kadar insanın hakkı. Giden gittiğiyle kalıyor genelde..

adam kaçmış yurtdışına geberesice :KK53: benim 40 lira gitti az ama herkesten böle topladıklarını düşünsen köeşyi çoktan dönmüştür hepsi. face de vip de çalışan bir bayan bir sürü iddaada bulundu. müdürün tel ini falan werdi ama ben alıncaya kadar silmiş :KK47:

aynen bu nedir yaa 30 tl gitti. Geçte olsa gelmesine razıyım ama hiç umudum yok artık. Adamlar iflas etti diyorlar ama o kadar insanın parasını alarak iflas olmaz resmen dolandırıldık.ADamlar sayemizde köşeyi döndü.

senden 30 benden 40 başkasında 10 gitti, ne kadar çoğuz bir de onu düşün.. sadece sahısları değil firmaları da dolandırdılar ve kaçtılar şimdi servet sahibi oldular

hangi kartla alış veriş yaptıysanız o bankaya gidipdlekçe verip paranızı alabilme şansınız var bilginize benimde 40 liram yok başkalarına göre çok az ama olsun kaptırmamaya kararlıyım

banka bunuı ödemez. bankada çalışıyorum. onayınızla yapılan bir işlemden banka sorumlu olamaz. benimde 30 tl gitti su içelim üstüne

X